Thyrolin: paras tuote kilpirauhasen terveyden kannalta

Thyrolin: paras tuote kilpirauhasen terveyden kannalta

 • Tukee kilpirauhasen asianmukaista toimintaa
 • Tukee kilpirauhashormonien asianmukaista tuotantoa
 • Vähentää tehokkaasti väsymyksen ja uupumuksen tunnetta
 • Helpottaa laihtumista lisäämällä kylläisyyden tunnetta
 • Säätelee hormonitoimintaa

Thyrolin on täydellinen valinta henkilöille, jotka etsivät kilpirauhasten terveyttä tukevaa tuotetta. Se sisältää poikkeuksellisen tehokkaan, luonnollisen ja turvallisen ainesosakoostumuksen. Tilaa tuotetta jo nyt ja nauti paremmasta olosta ja pienemmästä painosta!

Tilaa nyt!

Miksi kilpirauhasen terveys on niin tärkeä?

Kilpirauhanen on kurkunpäässä sijaitseva rauhanen, jolla on erityisen tärkeä tehtävä. Se tuottaa kehon moitteettomalla toiminnalle välttämättömiä hormoneja ja sen toiminnan häiriintymisellä on mm. seuraavat vaikutukset:

 1. painon vaihtelu,
 2. mielialan muutokset,
 3. uneliaisuus,
 4. apatia,
 5. motorinen ja henkinen hidastuminen.

Pitkälle kehitetyn koostumuksensa ansiosta Thyrolin huolehtii tehokkaasti kilpirauhasen asianmukaisesta toiminnasta ja sen hormonien asianmukaisesta tuotannosta. Lisäksi sisältämänsä rakkoleväuutteen ansiosta se mahdollistaa ruumiinpainon vähentämisen, minkä ansiosta voi pitää parempaa huolta terveydestäsi ja vartalostasi. Ravintolisä sisältää myös joukon muita ainesosia, jotka hoitavat kattavasti kilpirauhassairauksista kärsivien henkilöiden yleisimpiä vaivoja.

Thyrolin: paras tuote kilpirauhasen terveyden kannalta

Tilaa nyt!

Miten Thyrolin vaikuttaa kilpirauhaseen

Thyrolin sisältää useita ainesosia, jotka vaikuttavat myönteisesti kilpirauhasen terveyteen. Tuote auttaa myös lievittämään kilpirauhassairauksiin liittyviä tyypillisiä oireita. Tutustu ainesosiin, joihin tämän ravintolisän ilmiömäisyys perustuu.

 • Rakkoleväuute ruskoleväperheeseen kuuluva levä. Tukee kilpirauhasen asianmukaista toimintaa ja sen hormonien asianmukaista tuotantoa. Nopeuttaa lisäksi aineenvaihduntaa ja tukee energian aineenvaihduntaa ja ruoansulatusta, mikä parantaa suoliston toimintaa. Säännöllinen käyttö auttaa kylläisyyden tunteen ylläpitämisessä ja ruumiinpainon pudottamisessa.
 • Seleeni – Selenium SeLECT® poikkeuksellisen bioyhteensopiva seleenin muoto, joka takaa korkean käyttötruvallisuuden ja optimaalisen imeytymisen. Se tukee kilpirauhasen asianmukaista toimintaa. Käyttövaikutuksiltaan turvallisempi kuin muut seleenin muodot.
 • Sinkki auttaa ylläpitämään normaaleja kognitiivisia toimintoja ja immuunijärjestelmän asianmukaista toimintaa.
 • Biotiini tukee hermoston asianmukaista toimintaa.
 • Sinimailaslehtiuute. Pohjois-Afrikasta peräisin oleva kasvi, joka auttaa asianmukaisen kolesteroli- ja verensokeritason ylläpitämisessä.
 • Ashwagandhajuuriuute kutsutaan myös hitaaksi tervehdyttäjäjksi tai intialaiseksi ginsengiksi. Toimii adaptogeenisesti ja tukee kehoa henkisen jännityksen ja ahdistuksen aikana.
 • Inkivääriuute. Melanesiasta peräisin oleva arvostettu kasvi, joka auttaa ylläpitämään asianmukaista verensokeritasoa.
 • BioPerine®-mustapippuriuute ainutlaatuinen mustapippuriuutteen muoto, jonka on valmistajan toteuttamissa testeissä todettu parantavan seleenin ja B6-vitamiinin imeytymistä.
 • Riboflaviini erityisen tärkeä ainesosa punasolujen muodostumisprosessissa, välttämätön metabolisten prosessien kannalta.
 • B6-vitamiini ainesosa, jonka läsnäolo vähentää väsymyksen ja uupumuksen tunnetta ja auttaa hermoston asianmukaista toimintaa. Säätelee hormonitoimintaa.
 • B12-vitamiini auttaa ylläpitämään normaaleja psykologisia toimintoja ja asianmukaista energian aineenvaihduntaa.
 • Pantoteenihappo auttaa ylläpitämään henkistä hyvinvointia ja energian aineenvaihduntaa asianmukaisella tasolla.

UKK

Miten Thyrolin käytetään?

Suositeltava käyttötapa on 2 kapselin nauttiminen päivittäin aterioiden välillä. Valmiste on huuhdeltava alas n. 300 millilitralla vettä.

 

Millaisia vaikutuksia on odotettavissa Thyrolin käytön jälkeen?

Thyrolin-ravintolisä sisältää ainesosia, jotka vaikuttavat myönteisesti kilpirauhasen terveyteen, hermostoon ja laihtumiseen.

 

Kuka voi käyttää Thyrolin?

Tuotetta voivat käyttää sekä miehet että naiset. Jos sinulla on kilpirauhassairauksia, on suositeltavaa, että kerrot lääkärillesi ravintolisän käyttämisestä.

 

Milloin Thyrolin käyttövaikutukset ovat odotettavissa?

Thyrolin käytön ensimmäiset vaikutukset ovat nähtävissä jo muutaman viikon käytön jälkeen.

 

Onko Thyrolin käyttö täysin turvallista terveydelle?

Kyllä, Thyrolin käyttö on täysin turvallista. Sen koostumus on suunniteltu siten, että se sopii myös erittäin herkille ihmisille. Tuote sisältää Selenium Select® -seleeniä, jolle on ominaista korkea käyttöturvallisuus.

 

Onko Thyrolin mahdollista käyttää ennaltaehkäisevästi?

Tietenkin on. Tuote on täysin turvallinen ja tehokas myös terveille ihmisille, jotka haluavat suojella kilpirauhastaan esim. sukunsa sairaushistorian johdosta.

Asiantuntijan arvio

Thyrolin: paras tuote kilpirauhasen terveyden kannalta

Asiantuntijat ovat yksimielisiä siitä, että asianmukaisesti valittu hoito, ruokavalio ja ravintolisät takaavat menestyksen kilpirauhashäiriöiden tehokkaassa hoidossa. Thyrolin takaa tarkasti valitut annokset luonnollisia ainesosia, jotka tukevat tehokkaasti kilpirauhasen ja samalla koko kehon toimintaa. Selenium Select® -seleeniä käyttämällä on poistettu mahdollisuus saada myrkytys liian suurista seleeniannoksista, kuten joissakin tapauksissa on käynyt seleenin muiden muotojen käytön seurauksena. Selenium Select® on erittäin bioyhteensopiva seleenin muoto, joka takaa aineen paremman imeytymisen ja täydellisen, kliinisissä tutkimuksissa vahvistetun käyttöturvallisuuden5.

 

Ravintolisän vaikutusta on täydennetty joukolla luonnollisia uutteita, mm. seuraavilla: rakkoleväuutteella, sinimailasuutteella, ashwagandajuuriuutteella, inkivääriuutteella ja BioPerine® -uutteella. Kyseiset uutteet toimivat adaptogeenisesti ja tukevat kilpirauhasen sekä hermoston toimintaa ja auttavat asianmukaisen kolesteroli- ja sokeritason säilyttämisessä ja normaalin aineenvaihdunnan ja painon ylläpitämisessä. Ravintolisään on lisätty vitamiineja ja mineraaleja, jotka vähentävät tehokkaasti väsymyksen tunnetta ja tukevat kognitiivisia toimintoja ja immuunijärjestelmää. Thyrolin tukee ihanteellisella tavalla kilpirauhastasi. Tilaa jo nyt!

Arvioita

Siitä lähtien, kun olen käyttänyt Thyrolinia, elämästäni on tullut helpompaa. Nykyään nousen sängystä mielelläni, olen itsevarma ja aina toimintavalmis! Lisäksi minusta vaikuttaa, että olen pudottanut hieman liikakiloja. Suosittelen tuotetta kaikille!

Monika, 41 vuotta

Minulla oli pitkään ongelmia painonhalinnan kanssa, mikä johtui kilpirauhasen vikatoiminnasta. Thyrolin auttoi minua laihduttamaan jopa 4 kiloa ensimmäisten käyttökuukausien aikana! Parempaa tuotetta ei löydy, valitse siis Thyrolin!

Anna, 49 vuotta

Kilpirauhasen vikatoiminta teki minut jatkuvasti väsyneeksi ja pahantuuliseksi. Siitä asti, kun olen käyttänyt Thyrolinia, ongelma ei enää koske minua. Lopulta minulla on energiaa toimia töissä ja olen valmis kohtaamaan jopa kaikkein hankalimmat haasteet!

Maria, 54 vuotta

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: