Somasnelle Gel: 28 päivässä pääset eroon suonikohjuista lopullisesti

Somasnelle Gel: 28 päivässä pääset eroon suonikohjuista lopullisesti

 • päästä eroon 97 % suonikohjuista ja poistaa hajonneet kapillaarit – 28 PÄIVÄSSÄ:
 • estää suonikohjujen paluun verenkierron tasolla – käyttämättä erityisiä ruokavalioita, syömättä tabletteja ja kuluttamatta suuria määriä rahaa lääkkeisiin ja kivuliaisiin toimenpiteisiin;
 • ravita radikaalisti verenkiertoelimistön soluja, vahvistaa verisuonten seinämiä ja nuorentaa niiden biologista ikää, minkä ansiosta ne toimivat taas kuten 20-25-vuotiailla;
 • vähentää “raskaiden jalkojen” tunnetta ja poistaa kivut, kuumenemisen tunteen, kirvelyn ja pistelyn, jotka aiheuttavat suonikohjuja – helpotus jo 14 sekunnissa geelin levityksen jälkeen;
 • ja tämän kaiken ansiosta iloita jälleen elämästä!

Ei ole väliä, kuinka vanha olet ja kuinka kauan olet kärsinyt suonikohjuista. Ei ole väliä silläkään, onko ongelmasi vasta alkuvaiheessa vai onko se jo pitkälle edennyt. Vaikka lääkäri olisi sanonut, että olet tuomittu leikkaukseen… Tiedä, että 28 päivässä voit poistaa suonikohjut 100% ja estää niiden uudelleen muodostumisen. Kirurginveitselle -EI!

Tilaa nyt!

Menetelmä on erinomainen vaihtoehto vaarallisille ja kalliille hoidoille seuraavista syistä:

 1. vapautat itsesi raskaiden jalkojen ikuisesta tunteesta
 2. unohdat häpeän ja epämukavuuden, joita tunnet suonikohjuista
 3. suojaat itseäsi verenkiertohäiriöiltä, jotka aiheuttavat verisuonikohjuja
 4. unohdat jalkojen turvotuksen, kivun ja puutumisen!
 5. säästät tuhansia euroja sen sijaan, että tuhlaisit ne tehottomiin ja invasiivisiin suonikohjujen hoitomenetelmiin.

Somasnelle Gel: 28 päivässä pääset eroon suonikohjuista lopullisesti

Saat takaisin toimintakuntosi, unohdat kivut ja voit olla ylpeä uudistuneista, sileistä jaloistasi!

 • TEHOKKAAMPI VERENKIERTO
 • HELPPO KÄYTTÖINEN
 • PEHMEÄ IHO
 • TUHANSIEN EUROJEN SÄÄSTÖT
 • LUONNOLLINEN KAAVA
 • KEVYIDEN JALKOJEN TUNNE

Kolminkertainen tyytyväisyystakuu

 1. Alkuperäisyystakuu – verenkirttoa parantavaan Somasnelle Gel -hoitoon suljettiin kaava, joka perustuiu vahvimpiin verenkiertoa avaaaviin ja verisuonten seinämiä vahvistaviin aineisiin. Sen tehokkuus suonikohjujen poistamisessa vahvistetaan kliinisillä testeillä. Tämä on ainoa tällainen innovatiivinen kaava. Siksi voit olla varma, että saat alkuperäisen tuotteen, joka on saatavana vain tämän sivuston kautta.
 2. Laatutakuu – laskimoverenkiertovalmisteen pitkälle kehitetystä valmistusprosessista johtuen Somasnelle Gel täyttää korkeimmat laatustandardit. Terveyden ja hyvinvoinnin vuoksi aktiivisten aineiden pitoisuus on valittu siten, että hoito on täysin turvallista. Kaikki tämä siksi, että sen vaikutukset w 100% vastaisivat odotuksiasi.
 3. Tyytyväisyystakuu – Lukuisat laboratorio- ja käyttäjätestit vahvistavat Somasnelle Gel: n korkeimman tehokkuuden. Näiden tulosten perusteella kuuri on saanut tunnustusta asiantuntijoilta ympäri maailmaa. Nyt he suosittelevat sitä potilailleen. He ovat vakuuttuneita siitä, että poistaa 28 päivässä suonikohjut kokonaan ja estää verenkiertoelimistön tasolla niiden muodostumisen uudestaan.
Tilaa nyt!

Somasnelle Gel: 28 päivässä pääset eroon suonikohjuista lopullisesti

Asiantuntijalausunto

Suoritin intensiivisiä laboratoriotestijä 11 kuukauden ajan. Testasin äidilläni erilaisia vaikuttavien aineiden yhdistelmiä. Huomautan vain, että ne kaikki olivat 100 % luonnollisia ja turvallisia keholle. Tieteen tietämys ja vähän onnea toivat nopeasti tuloksen – kehitin ainutlaatuisen verenkiertoa parantavan kaavan. Ilmoitin sen heti laajoihin tutkimuksiin. Sen 98 % tehokkuuden vahvistivat Euroopan ja Yhdysvaltojen suurimmat tutkimuskeskukset! Vielä testivaiheessa minun luonnollinen kaavani vapautti verisuonikohjuista monia vapaaehtoisia.

Luonnolliset ainesosat tekevät ihmeitä – kaikki, minkä tieteen on tehtävä, on luoda niiden täydellinen koostumus! Tässä on iskulause, joka ohjasi minua luomaan suonikohjuja poistavan kaavan. Hoito sisältää vain luonnollisia, turvallisia ja erittäin tehokkaita aineita. Suljin ne geelin muotoon, jotta jokainen voisi suorittaa hoidon helposti kotona. Riittää hieroa geeliä ihoon 2 kertaa päivässä, jotta jo 28 päivän päästä suonikohjuista voitaisiin päästä lopullisesti eroon!

Voit edelleen kärsiä turvotuksesta ja jalkojen puutumisesta. Voit myös edelleen sietää kasvavia epäesteettisiä ihonalaisia muutoksia ja ignoroida riskin, jonka ne tuovat mukanaan… Mutta mitä varten, jos takaan sinulle nopean, yksinkertaisen ja edullisen tavan suonikohjujen poistoon lopullisesti? Riittää vain 28 päivän hoito, jotta liittyisit 14 tuhanteen tyytyväiseen Somasnelle Gel -hoidon käyttäjään, jotka ovat unohtaneet jo suonikohjut ja nauttivat 100 % toimivista jaloistaan.

prof. Heikki Peltonen, tutkija, erikoistunut sydän- ja verisuonisairauksiin

Arviot

Minulla on 4 lastenlasta ja he ovat koko maailmani. Mutta on vaikea pysyä näiden villikkojejn vauhdissa, koska jalat turpoavat ja niihin koskee! Käytin niitä puristussiteitä ja sukkahousuja, mutta jalkani vain turposivat kuin ilmapallot. Olisin halunnut olla isoäiti, joka on iloinen ja täynnä elämää. Mutta sen sijaan olin murheellinen ja siitä huolestunut, kun jouduin tuon tuosta sanomaan , että “mummon täytyy istua välillä.” Onneksi sain tietää tästä kuurista. Koska tämä keksintö oli ollut ehdolla niin monien palkintojen saajaksi, en epäröinyt. Ja ihan oikein! Ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen tunsin oloni paremmaksi. Noin kuukauden kuluttua olin unohtanut suonikohjut ja turvotuksen . Tunnen olevani kuin 10 vuotta nuorentunut! Kiitos!

Henna Makkonen, 71 v., Mikkeli

On vaikeaa ajatella, että tällainen yksinkertainen menetelmä tekee sellaisia ihmeitä. Sen kun levität tätä geeliä jaloillesi 2-3 kertaa päivässä, ja suonikohjut kirjaimellisesti vetäytyvät sisään. Hämmästyttävää. Minä, sisareni ja serkkuni olemme jo käyttäneet sitä. Suosittelen tätä kaikille! Tämä on suonikohjujen loppu.

Liisa Pelkonen, 65, Iisalmi

Kuinka paljon olinkaan kuunnellut, kun vaimoni hätyyttää minua poissängynpohjalta, ja syyttää, että jos en tee jotakin näille suonikohjuilleni, hän ei voi katsoa minua ja että olen iljettävä. Hän jopa lähetti minut säästörahoillamme laserhoitoihin, mutta 3:n hoidon jälkeen muutoksia ei näkynyt! No, sitten hänen sisarensa sekaantui – kerrankin asiallisesti -elämäämme ja vihjaisi tästä Somasnelle Gel:stä. Riitti vain rasvata sillä sääret joka päivä, ja suonikohjut hävisivät miltei käden käänteessä alle kuukaudessa!

Raimo Laukkonen, 63, Kerava

Verisuoniongelmat ilmestyivät jo kolmekymppisenä. Työskentelen myyjänä kaupassa, joten jalkani ovat rasittuneet koko päivän. En halunnut menettää työtäni, joten aloin käyttää ällöttäviä legginssejä, joiden piti parantaa verenkiertoani. Häpesin niitä kamalasti. Varsinkin koska minulla ei ole vielä aviomiestä ja haluaisin aloittaa tapailun jonkun kanssa. Aluksi en uskonut, että mikään geeli ja lisäksi näin niin halvassa tarjouksessa voisi olla tehokas. Mutta näin omalla ihollani, että se toimii. Pääsin eroon suonikohjuista ja murtuneista kapillaareista, mikä saa minut tuntemaan olini jälleen houkuttelevaksi.

Tiina Taaranen, 38, Jyväskylä

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: