Solvenin suonikohjuista: eroon raskaus ja kipu jalat!

Solvenin suonikohjuista: eroon raskaus ja kipu jalat!

Vapaudu suonikohjuista

 • NOPEASTI
 • HELPOSTI
 • PYSYVÄSTI
Tilaa nyt!

Jo tänään voit jo nauttia kauniista jaloista ilman suonikohjuja!

Solvenin suonikohjuista: eroon raskaus ja kipu jalat!

 1. INNOVATIIVINEN
  Solvenin on jotain muuta kuin tavalliset kapselit suonikohjujen ehkäisyyn. Luonnollisten ainesosien kaavaan kuulumisen ansiosta tämä poistaa suonikohjujen syyn – säätelee verenkiertoa ja estää tehokkaasti niiden kehittymisen.
 2. TEHOKAS
  Kasviperäisten aineiden tasapainoittavan vaikutuksen teho yhdessä E-vitamiinin kanssa mahdollistaa Sinulle huolehtia verisuonistasi paremmin, ja se on tehokkuudessaan verraton muihin menetelmiin nähdenSolvenin.
 3. TURVALLINEN
  Solvenin on täysin ei-invasiivinen menetelmä, joka kehitettiin useiden riippumattomien alankomaalaisten, saksalaisten ja yhdysvaltalaisten tutkijaryhmien vuosien tutkimustyön tuloksena. Kuuri tämän ansiosta pystyttiin yhdistämään voimakas vaikutus ja 100 % turvallisuus.

MIKSI Solvenin ON NIIN TEHOKAS?

 • LATVA-ARTISOKKA
  Se parantaa verisuonten joustavuutta, vähentää niiden seinämien haurautta, katkeilevuutta ja läpäisevyyttä.
 • KIINAN TEE
  Uudelleenrakentaa, vahvistaa ja parantaa verenkiertoa verisuonissa.
 • KOIRANRUUSU
  Runsaasti C-vitamiinia ja flavonoideja. Tiivistää verisuonten hiuskapillaariseinämät estäen niitä murtumasta ja muodostumasta suonikohjuiksi.
 • E-VITAMIINI
  Vahvistaa verisuonia, nopeuttaa ihon uudistumista ja eliminoi tulehdukset.
 • HOPEATYRNI
  Sillä on positiivinen vaikutus koko elimistön vastustuskykyyn ja se osoittaa myös kipua lievittäviä ja antibakteerisia ominaisuuksia.
Tilaa nyt!

TEHOKKUUS TODISTETTU

Solvenin suonikohjuista: eroon raskaus ja kipu jalat!

 1. NOPEAT TULOKSET
  Riittää vain 14 päivää käyttöä Solvenin huomataksesi suonikohjujen pienentyneen selvästi ja useimpien hiussuonipurkaumien kadonneen. Kuukauden kuluttua sääresi ovat luonnollisen sileät ja kauniit.
 2. INNOVATIIVINEN MENETELMÄ
  Solvenin on ainoa Suomen markkinoilla saatavilla oleva menetelmä, joka toimii täysin luonnollisella tavalla – ainutlaatuinen yhdistelmä kasviaineosia, joilla on suotuisa vaikutus suonien puhdistamiseen ja uudistumiseen.
 3. 100% TURVALLINEN
  Useissa tutkimuslaitoksissa ympäri maailmaa suoritettujen riippumattomien testien ansiosta Solvenin sai täyden turvallisuustakuun, joten voit käyttää sitä tarvitsematta pelätä sivuvaikutuksista.
 4. VAIKUTUS AIHEUTTAJISTA LÄHTIEN
  Toisin kuin muut vastaavat menetelmät, Solvenin ei vaikuta vain oireisiin, vaan ennen kaikkea suonikohjujen aiheuttajiin. Pitkälle kehitetyn verenkiertomenetelmän ansiosta se parantaa merkittävästi verenkiertoa, mikä estää suonikohjujen muodostumisen tulevaisuudessa.
 5. ERITTÄIN HELPPOKÄYTTÖINEN
  Solvenin on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Siksi aktiiviset ainesosat on laitettu elimistöön helposti imeytyviin kapseleihin, joille riittää nieleminen veden kanssa. Jo 2 kapselia päivässä tekee suonikohjuista vain muistoja.
 6. VARMISTETTU LAATU
  Asiantuntijat ovat vahvistaneet jokaisen Solvenin -elementin laadun, jota kattaa Kolminkertainen Tyytyväisyystakuu. Tämän ansiosta voit olla varma, että käsissäsi oleva tuote on korkealaatuisin.

Asiantuntijoiden suosittelema

“Suoraan sanottuna – mielestäni Solvenin on tällä hetkellä paras markkinoilla oleva keino suonikohjuongelmiin. Miksi ajattelen näin? -Kun muut valmisteet vain lieventävät laskimoiden vajaatoiminnan oireita, Solvenin vaikuttaa ongelman aiheuttajan kautta, poistaen syyt. Tällaisten kasviainesosien yhdistäminen E-vitamiiniin on ehdoton uutuus Suomen markkinoilla ja valtava innovaatio. Tämän ansiosta Solvenin mahdollistaa paitsi pääsemisen eroon suonikohjuista nopeasti ja turvallisesti, myös poistaa pysyvästi niiden aiheuttajan. Se on menetelmä, jota suosittelisin äidilleni kaikesta sydämestäni. ”

Elina Lehtolainen, asiantuntija, jolla on 12 vuoden kokemus

Jo tänään voit jo nauttia kauniista jaloista ilman suonikohjuja!

JAAKKO

kuorma-auton kuljettaja, 50 vuotta, Turku

“Hyvät naiset ja herrat – kahdenkymmenen vuoden jälkeen ratissa oli sellaisia ​​päiviä, että en päässyt ulos autosta, koska se sattui niin paljon. Mies tulee kotiin ja haluaa tehdä jotakin vaimonsa kanssa, mutta kuvitelkaa, onkin kuin vanha vaari. Lopulta vaimoni ei kestänyt sitä enää, ja kun palasin kerran, Solvenin häntä ei enää ollut odottamassa minua. Ilmeisesti naapurin nainen käytti ja on ihastuksissaan. Ajattelin kokeilla mielenrauhan takia. Enkä voinut uskoa, mitä nämä ihmeet olivat! Inhottavat suonikohjut ovat kadonneet, ja juoksen vaimoni perässä kuin kaksikymmentävuotias – ja työskentelen talomme tontilla kirjaimellisesti kuin minä en olisi se henkilö. Kiitos paljon.”

ELINA

kaupanomistaja, 46 vuotta, Kuopio

”Muutama vuosi sitten aloitimme aviomieheni kanssa pienyrityksen -asuinalueellamme ei ollut vielä vihanneskauppaa, joten se oli täysosuma! Mutta mitäpä siitä, jos bisnes pyörii, mutta menetin terveyteni sen takia melkein kokonaan. Seisomista koko päivän – vuoden työn jälkeen jalkojani alkoi peittää kamalien, paksuuntuneiden suonien verkosto. En voinut enää katsoa sitä, ja miehenikään ei enää katsonut jalkojani kuten aiemmin. Olin musertunut. Onneksi eräs asiakkaani suositteli minulle Solvenin:tä. Se oli uskomatonta – sellainen muutos! Muutaman viikon käytön jälkeen melkein kaikki suonikohjut olivat kadonneet, ja minulla on jalat kuin kaksikymmentävuotiaalla.Jopa aviomieheni kehuu, kuinka kauniilta näytän hameessa!”

SEIJA

kampaaja, 35 vuotta, Lohjalta

“Luulin, että suonikohjut olivat vanhojen mummojen ongelma, ja sitten, noin vuosi sitten, minulle tuli sama. Työskentelen koko päivän seisoen. Tietäähän sen, koko päivä jalkojen päällä. Ja niin se teki minulle suonikohjuja. Lisään, että en seurustele ja halusin todella tavata jonkun. Ja tällaisilla jaloilla et voi käyttää minihametta treffeillä tai uimapukua rannalla. Tragedia! Löysin Solvenin:n sattumalta verkkosivuston kautta. Ajattelin kokeilla, mutta olematta vakuuttunut. Vaikutus tuli käytännössä heti – aloin käyttää tätä sidettä ja minusta tuntuu siltä, kuin joku olisi antanut minulle uuden elämän! Ja vielä se, että tutustuin äskettäin poikaan. Suosittelen sydämellisesti kaikille!”

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: