Sliminazer painon lasku: laihtua päivällä ja yöllä

Sliminazer painon lasku: laihtua päivällä ja yöllä

 • nopeuttaa rasvakudoksen palamista
 • tukahduttaa ruokahalua
 • nopeuttaa 3-kertaisesti aineenvaihduntaa
 • parantaa fyysistä kuntoa
 • päästä pysyvästi eroon ylipainosta
Tilaa nyt!

KUINKA SLIMINAZER-LAASTARIT TOIMIVAT

 1. Polttavat rasvaa. Laastarit vapauttavat aktiiviset aineosat tasaisesti 12 tunnin ajan, minkä ansiosta ne eivät aiheuta elimistölle shokkia ja muuttavat sen rasvanpolttokoneeksi. Kehosi alkaa ennätysajassa käyttää varastoitunutta rasvaa.
 2. Vähentävät ruokahalua. Laastareiden aineosat vaikuttavat hypotalamukseen (kylläisyyden tunteesta vastuussa oleva talamuksen alla sijaitseva väliaivojen alaosa) ja tukahduttavat tehokkaasti ruokahalua. Lisäksi ne säätelevät serotoniinitasoja mielialan parantamiseksi ja emotionaalisten välipallojen tarpeen vähentämiseksi.
 3. Nopeuttavat aineenvaihduntaa. Sliminazer-laastarit nopeuttavat ruoansulatusprosessia. Elimistö polttaa kaikki saamansa ruokapalat saadakseen tarvitsemansa energian. Lisäämällä aineenvaihdunnan nopeutta se kuluttaa kaikki saamansa kalorit ja estää rasvan muodostumista.

Sliminazer painon lasku: laihtua päivällä ja yöllä

Tilaa nyt!

Laihdu päivällä ja yöllä Sliminazerilla

Sliminazer-laihdutuslaastareissa on erityinen koostumus, joka perustuu transdermaaliseen järjestelmään. Se tarkoittaa, että aktiivisten aineiden vapautumisnopeus elimistöön on vakio. Tämän järjestelmän käytön Slimizanser-laastarissa tarkoituksena on varmistaa, että elimistöllä on jatkuvasti saatavilla vaikuttavia aineita 24 tuntia vuorokaudessa.

 1. Guarana-marjojen uute lisää elimistösi fyysistä ja henkistä kuntoa ja lisää keskittymiskykyäsi. Tämän ansiosta tunnet olosi paremmaksi päivällä, sinulla on enemmän energiaa ja väsyt hitaammin.
 2. Cayenne-pippurissa olevan kapsaisiinin ansiosta Sliminazer lisää verenkiertoa ruuansulatuskanavassa nopeuttamalla aineenvaihduntaa ja tukahduttamalla ruokahalua.
 3. Garcinia cambogiaan sisältyvä hydroksisitruunahappo (HCA) tukahduttaa ruokahalua, nopeuttaa rasvakudoksen palamista ja alentaa kolesterolia solutasolla.
 4. Helpottaa nukahtamista, minkä ansiosta se vähentää Grelinin (mahassa erittyvän hormonin, joka lisää ruokahalua) eritystä. Vihreän teen lehtiuutteen käyttö lisää rasvanpalamista unen aikana ja ehkäisee liikalihavuuden kehittymistä.
 5. Acai-marjat nopeuttavat aineenvaihduntaa ja ruuansulatusta suuren kuitumäärän ansiosta. Ne antavat pitkäaikaisen kylläisyyden tunteen, minkä ansiosta et tunne nälkää yöllä.
 6. L-karnitiini, välttämätön ja korvaamaton elimistöllemme. Ja kuin mikään muu, se polttaa rasvaa. Parantaa ja nopeuttaa rasvojen aineenvaihduntaprosessia elimistössä.

Siirrä laihduttaminen tähän hetkeen saavuttamaton taso

Sliminazer saa aikaan kaiken sen, minkä aiemmin ajattelit olevan hyvä ratkaisu laihtumiseen, mutta osoittautuu olevan vain sen korvike. Sen lisäksi, että aineenvaihdunta paranee, myös ruokahalusi vähenee, mieliala paranee ja alennat myös pahan kolesterolin tasoa.

 • VAHVISTETTU VAIKUTUS
  Kun aloitat Sliminazer-kuurin, KAIKKI muuttuu. Asteittain vapautuvien luonnollisten aineiden ansiosta tunnet olosi kevyeksi, elimistösi tehokkuus kasvaa ja ennen kaikkea nopeutat rasvakudoksen palamista.
 • 100 % TURVALLISUUS
  Sliminazer sisältää vain luonnollisia aineosia ja imeytyy hyvin elimistöön. Siksi se ei aiheuta päänsärkyä, ilmavaivoja tai pahoinvointia.
 • VAIKUTTAA IÄSTÄ RIIPPUMATTA
  Sliminazer ainutlaatuinen koostumus ja kuurin ottotapa saavat aikaan sen, että se on tehokas kaikenikäisille naisille.

SLIMINAZER ASIANTUNTIJOIDEN SUOSITTELEMA

Olen Markku Paatero, ravitsemustieteen asiantuntija. Olen monien vuosien ajan suositellut asiakkailleni erilaisia ruokavalioita ja harjoituksia ainoana tapana päästä eroon tarpeettomista kiloista. Kaikki muuttui sillä hetkellä, kun löysin Sliminazer-ohjelman.

Sliminazer-laastarit ovat valmiste, joka perustuu tutkijoiden uskomattomaan löytöön, jotka yrittivät ratkaista ”kaksosten paradoksin” – miksi yksi kaksosten sisarista voi syödä sitä, mitä haluaa, ja hänen sisarensa syödessään samoja aterioita, lihoo? Tämä aihe on askarruttanut tutkijoita vuosikymmenien ajan, mutta vastaus on kuitenkin tänään tiedossa – kaikki johtuu ruokahalusta ja elimistön oieasta toiminnasta. Syötyjen kalorien määrä riippuu ruokahalustasi. Lopun hoitaa elimistö. Jos se ei pysty polttamaan syötyjä kaloreita, lihot. Jos elimistö kuluttaa vähemmän kaloreita, silloin se pystyy polttamaan ne, pääsee niistä eroon ja keho pysyy hoikkana.

Sliminazer auttaa polttamaan itsepintaisemman rasvan kehon ongelmakohdista.

Markku Paatero, Ravitsemusasiantuntija

Sliminazer painon lasku: laihtua päivällä ja yöllä

MIKÄ TEKEE SLIMINAZERISTA NIIN TEHOKKAAN

Laastarien tehokkuuden salaisuus on erityisissä päällysteissä, jotka annostelevat vaikuttavia aineita. Tämän patentoidun ratkaisun käyttö mahdollistaa laihdutusaineiden imeytymisen suoraan vereen 24 tuntia vuorokaudessa. Sen ansiosta ne saavuttavat nopeasti elimistön osat, jotka vastaavat rasvanpoltosta ja ruokahalun säätelystä.

 1. vapauttavat hydroksisitruunahappomolekyylejä, jotka pakottavat kehoa polttamaan rasvaa ja glukoosia.
 2. vapauttavat antioksidantteja, jotka puhdistavat veren kolesterolista ja toksiineista.
 3. tarjoavat inhibiittoreita, jotka hidastavat sokerin imeytymistä ja tukahduttavat näläntunteen.
 4. stimuloivat kilpirauhasten hormonien eritystä, jotka ohjaavat aineenvaihduntaa, nopeuttaen rasvan aineenvaihduntaa kolmikertaisesti.

Henkilöt, jotka luottivat Sliminazer vaikutukseen ja ovat päässeet eroon liikapainosta, djakavat oman historiansa:

“Poikani syntymästä lähtien 14 vuotta sitten minulla oli tapana syödä jäännökset. Pidän myös valmistuotteiden ja pikaruoan syömisestä. Kokeilin erilaisia ruokavalioita ja tabletteja, jotka aiheuttivat sen, että et voi enää syödä niin paljon. Mutta joka kerta painon putoamisen jälkeen se palasi kaksinkertaisella voimalla, se oli turhauttavaa. Silloin sain tietää Sliminazerista. Laihduin 15 kg 2 kuukaudessa… ilman harjoituksia, ilman ruokavaliota. Lopultakin voin syödä sitä, mitä haluan.”

Tuire, 41 vuotta

“Monta vuotta halusin laihtua ulkonäköni vuoksi, mutta en pystynyt motivoimaan itseäni siihen. Yleisesti ottaen tunsin itseni terveeksi lukuun ottamatta erittäin korkeaa verenpainetta. Sen lisäksi join paljon olutta ja harjoittelin vähän. Kerroin aina, että “Noin 120 kg.” Mutta, kun astuin vaa’alle ja näin 130,8 kg, totesin, minun täytyy tehdä muutos. Sliminazer ansiosta olen pudottanut painostani 47 kg 6 kuukaudessa. Kaikki, mikä liittyy liikkumiseen, on minulle nyt helpompaa. Suosittelemme lämpimästi jokaiselle.”

Markku, 47 vuotta

“Huonon ruokavalion ja työstressin takia painoni nousi vähitellen. Tulin sellaiseen tilaan, että en yksinkertaisesti tuntenut oloni hyväksi siinä tilassa. Internetissä löysin Sliminazer-sivuston ja ajattelin… kokeile sitä. Niinpä painoni putosi 15 kg ilman nälkää ja uhrauksia ja saavutin haluamani painon. Nyt haluan pysyä tässä painossa. Suosittelen kaikille Sliminazer-sivustolla kävijöille, että ajattelisivat samoin kuin minä… kokeile sitä.”

Marja, 38 vuotta

Se alkoi silloin, kun lopetin tupakoinnin vuonna 1999 ja aloin syödä välipaloja. Silloin koko yksityiselämäni meni pilalle, avioliitto tuhoutui ja minun piti rakentaa itselleni uusi elämä. Sliminazer ansiosta laihduin 22 kg. Olen erittäin tyytyväinen. Palasin uima-altaaseen ja voin jälleen nousta portaissa. Asetin itselleni tavoitteen pudottaa vielä 7 kg 2 kuukaudessa ja olen absoluuttisen varma, että pystyn siihen.”

Anneli, 57 vuotta

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: