SEVINAL OPTI: tulet pääsemään 28 päivässä eroon kaikista virtsatiejärjestelmän ongelmista ja voimaan jälleen nauttia elämästä

SEVINAL OPTI: tulet pääsemään 28 päivässä eroon kaikista virtsatiejärjestelmän ongelmista ja voimaan jälleen nauttia elämästä

 • päästä heti eroon kivusta ja epämiellyttävistä tuntemuksista virtsatessa
 • puhdistaa virtsatiet kaikista haitallisista bakteereista, sienistä ja mikro-organismeista ja
 • poistaa täysin virtsankarkailuongelman
 • estää tartuntojen mahdollisuuden ja tulehdukset tulevaisuudessa
 • Ja tämän ansiosta taas nauttia uudelleen elämästäsi!

Sillä ei ole väliä, kuinka vanha olet tai kuinka kauan sinulla on ollut urologisia ongelmia. Ei ole väliä silläkään, kärsitkö jatkuvasta rakkotulehduksesta, mikä sulkee sinut aktiivisesta elämästä; vai vaivaavatko sinua intiimitulehdukset, joiden kanssa olet taistellut tuloksetta jo vuosia. Vaikka lääkärisi olisi sanonut sinulle, että olet tuomittu pitkäaikaiseen, elimistöä tuhoavaan antibioottihoitoon, joka on toistettava useita kertoja… Tiedä silti, että jo 28 päivän kuluttua voit nauttia 100 % toimintakyvystä ja unohtaa virtsarakon ongelmat.

Tilaa nyt!

Kuinka voisit missata tämän mahdollisuuden palauttaa virtateidesi toimivuuden?

 1. luonnollinen ja kliinisesti testattu – sisältää vahvimpia ja turvallisimpia ainesosia, joiden tehokkuus on osoitettu
 2. on kokonaisvaltainen – vaikuttaa kaikkiin haitallisten bakteerien, sienten ja mikro-organismien kantoihin, jotka ovat tähän saakka tuhonneet virtsajärjestelmääsi
 3. se on ei-invasiivinen – ei vaikuta kehon herkimpiin osiin ja palauttaa sinulle täyden toimintakyvyn ja arvokkuuden jonka ansaitset.
 4. toimii heti – jo ensimmäisten tuntien jälkeen käytön aloittamisesta tunnet haluamaasi helpotusta ja muutaman viikon kuluttua unohdat, että urologiset ongelmat ovat koskaan koskeneet sinua
 5. on kaikkien saatavissa ja turvallinen kaikille – säästät tuhansia euroja sen sijaan, että tuhlaat ne hankaliin hoitoihin ja nöyryyttäviin käynteihin “muka -asiantuntijoiden” vastaanotoilla

SEVINAL OPTI: tulet pääsemään 28 päivässä eroon kaikista virtsatiejärjestelmän ongelmista ja voimaan jälleen nauttia elämästä

Tilaa nyt!

YLI 98 % TEHOKKUUS VIRTSATIEONGELMIEN POISTAMISESSA

ENNEN
Bakteerien, sienien ja pieneliöiden hyökkäyksen kohteeksi joutunut rakko ei pysty riittävään virtsanpoistoon

JÄLKEEN
Hyvin toimiva, tulehdukseton rakko bakteerien poistamisen jälkeen

Jokainen, joka on tottunut juoksemaan kylpyhuoneeseen vähän väliä, tulee hämmästymään tästä muutoksestaan. Koska voithan taas nauttia elämästä​​tarvitsematta huolehtia siitä, onko jossakin lähellä vessa.

 • POISTAA VIRTSANKARKAILUN ONGELMAN
 • ELÄMÄNLAADUN MERKITTÄVÄ PARANNUS
 • WC-KÄYNTIEN LUKUMÄÄRÄN VÄHENTYMINEN 3-4 / 24H
 • TUHANSIEN EUROJEN SÄÄSTÖT
 • 100% TEHOKKAAT VIRTSATIET
 • HELPPOKÄYTTÖISYYS

Kolminkertaisen tyytyväisyyden takuu

 1. Alkuperäisyystakuu – bakteerit tuhoavalle kuurille. virtsateitä vahvistavassa SEVINAL OPTI -kuurissa koostumuksen perustana ovat vahvimmat virtsateitä uudistavat aineet. Valmisteen tehokkuus bakteerien ja tulehdusten poistossa lantionpohjan elimistä ja virtsarakosta on vahvistettu kliinisin kokein. Tämä on ainoa tällainen innovatiivinen kaava. Siksi voit olla varma, että luoksesi saapuu alkuperäinen tuote, joka on saatavana vain tämän verkkosivuston kautta.
 2. Laatutakuu – bakteerit tuhoavan valmisteen pitkälle kehitetyn valmistusprosessin ansiosta tuote SEVINAL OPTI täyttää korkeimmatkin laatunormit. Terveyden ja hyvinvoinnin kannalta aktiivisten aineiden pitoisuus on valittu siten, että hoito on täysin turvallista. Kaikki tämä siksi, että sen vaikutukset w 100% vastaisivat odotuksiasi.
 3. Tyytyväisyyden takuu – lukuisat laboratorio- ja kuluttajatestit vahvistavat SEVINAL OPTI: in tehokkuuden. Näiden tulosten perusteella kuuri on saanut tunnustusta lukuisilta asiantuntijoilta ympäri maailmaa, jotka suosittelevat sitä asiakkailleen. He ovat vakuuttuneita siitä, että 28 päivässä saavutat täyden virtsarakon hallinnan eikä sinun tarvitse myrkyttää itseäsi haitallisilla kemikaaleilla.

SEVINAL OPTI: tulet pääsemään 28 päivässä eroon kaikista virtsatiejärjestelmän ongelmista ja voimaan jälleen nauttia elämästä

Asiantuntijan mielipide

Suoritin intensiivisiä laboratoriotestijä 11 kuukauden ajan. Testasin erilaisia yhdistelmiä vaikuttavista aineista vaimollani. Huomautan vain, että ne kaikki olivat 100 % luonnollisia ja turvallisia keholle. Tieteellinen tieto ja vähän onnea johtivat pian tulokseen – kehitin ainutlaatuisen, bakteereja tuhoavan koosteen. Ilmoitin sen heti laajamittaisiin tutkimuksiin. Sen 98-prosenttinen tehokkuus on vahvistettu Euroopan ja Yhdysvaltojen suurimmissa tutkimuskeskuksissa! Jo testien aikana valmisteeni palautti luonnollisella tavalla virtsateiden normaalin toimintakunnon tuhansille vapaaehtoisille.

Luonnolliset ainesosat saavat aikaan ihmeitä – riittää, että tiede kehittää niiden ihanteellisen yhdistelmän! Tämä johtoajatus ohjasi työtäni luodessani bakteerit tuhoavan ainekoosteen. Hoito sisältää vain luonnollisia, turvallisia ja huipputehokkaista ainesosista. Sijoitin ne kapseleiden muotoon, jotta jokainen voisi vaivatta suorittaa kuurin kotonaan. Se ei ole vatsalle ainoastaan ystävällinen, vaan myös täysin turvallinen. Se ei rasita ruuansulatuskanavaa eikä tuhoa vastustuskykyä kuten antibioottikuurit. Riittää, että otat yhden kapselin kahdesti päivässä iloitaksesi sitten päivä päivältä paremmin toimivasta virtsauselimistöstä ja paluusta täyteen elämään!

Jokainen, joka on tottunut juoksemaan kylpyhuoneeseen vähän väliä, tulee hämmästymään tästä muutoksestaan. Koska voithan taas nauttia elämästä​​tarvitsematta huolehtia siitä, onko jossakin lähellä vessa.

prof. Matias Peltonen

Arvostelut

Jatkuvien rakkotulehdusongelmien takia lopetin vieraiden kutsumisen ja menemisen minne tahansa. Olen vielä nuori, eikä se ole aika luopua elämästä! Lapseni ovat yhä itsenäisempiä, tyttäreni on jo 13-vuotias ja haluaa neuvojani vaateasioissa… Mutta en voinut mennä kauppoihin hänen kanssaan, koska jatkuva rakkotulehdus sulki minut elämästä. Se oli hirveän kiusallista. Onneksi kuulin tästä hoidosta. Jo ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen tunsin oloni paljon paremmaksi: paineen tunne rakossa, joka häiritsi minua niin kovasti hävisi. Noin kuukauden päästä ongelma oli kadonnut kokonaan, ja olen siitä erittäin iloinen. Kiitos!

Anna Metsälä, 42 v. Jyväskylästä

On käsittämätöntä, että näinkin yksinkertainen menetelmä saa aikaan tällaisia ihmeitä. Otat vain 2 kapselia päivässä ja muutaman päivän kuluttua et enää muista, että jouduit vähän väliä kiirehtimään vessaan. Uskomatonta. Niin minä kuin sisareni ja serkkuni olemme jo kokeilleet tätä. Suosittelen sitä kaikille! Tämä on todella loppu rakko-ongelmille.

Matilda Naarajärvi, 45 v. Vantaalta

SEVINAL OPTIauttoi minut alle 3 viikossa hoitamaan pois virtsatieongelmani. Viimeinkin mieheni lopetti valituksen, että hän ei voinut mennä minnekään kanssani: ei elokuviin, kävelylle eikä… sänkyyn. Elvyin enkä häpeä puhua siitä, koska mahdollisimman monen tulisi oppia tuntemaan nämä loistavat kapselit. Suosittelen!

Emmi Häkkinen, 63 v. Kerava

Sain työpaikan lehtikioskista aseman lähellä. Valitettavasti, sen takia että jouduin tunnin välein sulkemaan ovet ja juoksemaan vessaan, kanta-asiakkaatkin lakkasivat ostamasta meiltä, ja liikevaihto laski… Joten, pomo kiitti minua yhteistyöstäni ja itse paloin häpeästä. Onneksi löysin SEVINAL OPTI. Kokeilin sitä ja 20 päivän kuluttua sain rauhan jatkuvista WC käynneistä. Upea muutos! Se oli uskomaton parannus. Tämän ansiosta voin taas työskennellä normaalisti.

Olga Pässilä, 36 vuotta, Helsingistä

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: