Revamin Lash ripsien kasvua varten: valitse pitkät ja tuuheat ripset!

Revamin Lash ripsien kasvua varten: valitse pitkät ja tuuheat ripset!

Revamin Lash ainekset:

 • Nopeuttavat ripsien kasvua
 • Vahvistavat ripsien rakennetta
 • Näkyvästi paksuntavat ja pidentävät ripsiä
 • Kosteuttavat ja parantavat niiden ulkonäköä
Tilaa nyt!

Revamin Lash vaikutus:

Revamin Lash on ripsien hoitoaine joka on luotu käyttäen korkeimmanlaatuisia luonnollisia aineksia niin, ett voitaisiin taata tehokkuuden ja turvallisen käytön. Tuotteen säännöllisen käytön ansiosta ripsistä tulee:

 1. Pidempiä ja tuuheimpia
  Tuotteeseen sisältynyt sinkki ja kofeiini stimuloivat ripsien nopeampaa kasvua.
 2. Paksumpia
  Biotiini ja pantenoli vaikuttavat myönteisesti hiuksen rakenteeseen ja sen ansiosta hiukset ovat ravittuja ja paksumpia.
 3. Ravittuja ja vahvistettuja
  Tuotteen käyttö vahvistaa ja ravitsee heikkoja hiuksia, jotka joka päivä altistuvat ympäristötekijöille. Siihen vaikuttaa tuotteeseen sisältyvä glyseriini, jota ravitsee hiuksia sekä hyaluronihappo, jonka ansiosta hiuksista tulee vahvempia.
 4. Syvästi kosteutetut
  Erittäin tärkeä on varmistaa että iho ja hiukset ovat riittävän kosteutettuja Tuote kosteuttaa luonnollisesti siihen sisältyvän urean ansiosta.

Revamin Lash ripsien kasvua varten: valitse pitkät ja tuuheat ripset!

Tilaa nyt!

Miten Revamin Lash käytetään?

 • Poista meikki
 • Levitä ripsirajaan
 • Käytä aamulla ja iltaisin

Missä Revamin Lash salaisuus piileskelee?

Tutkittu ja tehokas BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1

 

Hyvin tutkittu ja tunnettu hyödyllisestä vaikutuksestaan ripsien pituuteen ja tuuheuteen sekä niiden lähdön estämisestä.

In vitro tutkimukset vahvistavat, että tripedptide vahvistaa hiusjuurien keratinosyyttien proliferointia, eli hiussolujen lisääntymistä. Lisäksi se auttaa hiuksen optimaalisessa ankkuroinnissa stimuloimalla synteesiä ja järjestämällä laminiinin alfa 5 ja kolageenin IV adheesiomolekyyleja.

 

Taas kliininen tutkimus johon osallistui 30 henkilöä osoitti, että Biotinoyl Tripeptide-1 sisältävän tuotteen käytön jälkeen ripset pidentyivät 17%:lla ja tulivat 19% paksummiksi 30 päivän jälkeen.

Aloita ripsiesi hoito ja nauti luonnollisesta ulkonäöstä joka päivä!

Revamin Lash koostumus

Revamin Lash hoitoaineen rikas koostumus tekee siitä ainutlaatuisen muihin tuotteisiin verrattuna. Niin monen aktiivisen aineksen yhdistelmä auttaa luonnollisesti tukea ripsien kasvua ja kuntoa.

 • Biotiini: vahvistaa ripsiä, parantaa ripsien rakennetta, tekee ripsistä näkyvästi tuuheampia
 • Kofeiini: tukee hiuksen kasvua, antioksidanttiominaisuudet, vähentää tummia silmänslusia
 • Sinkki-PCA: myönteinen vaikutus hiuksen rakenteeseen, vahvistaa ripsiä, nopeuttaa ripsien kasvua
 • Arginiini: kosteuttaa ihoa ja hiuksia, vähentää ärsytystä, vahvistaa lipidisulkua
 • Pantenoli: parantaa hiuksen sileyttä, hyvin kosteuttaa, korjaa hiusten rakennetta
 • Glyseriini: regeneroi ripsiä, suojaa ympäristötekijöiden haitalliselta vaikutukselta, syvästi ravitsee ripsiä
 • Hyaluronihappo: parantaa ripsien kuntoa, kosteuttaa ripsiä, vahvistaa hiustenjuuria
 • Urea: parantaa ihon suojaavia vaikutuksia, luonnollisesti kosteuttaa, toimii mietona keratolyyttisena aineena

Mitä mieltä tuotteesta ovat asiantuntijat?

Ripsien pidentäminen on hyvin suosittua nykyaikana, luultavasti suurin osa naisia vähintään kerran päätti käyttää keinoripsiä. Valitettavasti on totta, että se menetelmä heikentää luonnollisia hiuksiamme. Usein on niin, että kosmetologi, joka vaatii suuria summia ripsien pidentämisestä ei ole riittävän hyvin koulutettu. Silloin luonnollisia ja herkkiä ripsiä on helppoa pilata.

Mutta onneksi yhä useammin naiset luopuvat siitä kauneudenhoidosta ja valitsevat luonnollisen ulkonäön. Mutta yhä haluavat, että heidän ripsensä ovat pitkiä ja tuuheita.

Revamin Lash on heikentyneiden ja ohuiden ripsien pelastus. Joka päivä hiukset altistuvat ulkoympäristön tekijöille, kuten tuuli, sade, pakkanen tai aurinko, sen takia meidän pitäisi huolehtia niistä joka päivä! Sen rikkaan ja luonnollisen koostumuksen ansiosta, tuotteen säännöllinen käyttö vahvistaa ja pidentää ripsiäsi ja ne saavat kaikkea mitä tarvitsevat.

Se, mikä erottaa tämän tuotteen muista ripsien hoitoaineista to sen pääaine – biotinoyl tripeptode – 1, joka merkittävästi vaikuttaa ripsien kasvuun sekä ehkäisee niiden lähtöä.

FAQ

Mikä on Revamin Lash? 
Revamin Lash on ripsienhoitoaine, joka on luotu korkeimmanlaatuisista luontaisista aineksista. Sen tarkoituksena on kosteuttaa ripsiä ja silmienluomia syvästi niin, että aikaansaadaan parhaat olosuhteet ripsien kasvulle ja tuuhettumiselle.

 

Miten Revamin Lash käytetään?
Levitä aamuisin ja iltaisin ripsirajaan. Ravistettava ennen käytöä.

 

Onko Revamin Lash turvallinen? 
Tuote koostuu vain luonnollisista aineksista, jotka on tutkittu ja jotka ovat täysin turvallisia terveydellesi eivätkä aiheuta mitään sivuvaikutuksia.

 

Kuinka nopeasti Revamin Lash käytön tulokset nakyvät?
Ensimmäiset tulokset näkyvät 21 käytön päivän jälkeen. Enimmäistulokset aikaansaadakseen suositellaan käyttää Revamin Lash kolmen kuukauden ajan.

 

Voinko meikata Revamin Lash käyttäen?
Kyllä Revamin Lash käyttö ei estä muiden kasvojen hoitotuotteiden käyttöä.

 

Mikä on Revamin Lash viimeinen käyttöpäivämäärä? 
Tuotetta on käytettävä kolmen kuukauden kuluessa pakkauksen avaamisen jälkeen.

Tuotearvostelut

“En enää pidennä ripsiä kosmetologin luona! Niin monen vuoden jälkeen ripseni olivat jo niin huonossa kunnossa, että minun piti tehdä sen vaikean päätöksen. Ensin se tuntui oudolta. Sitten päätin hankkia Revamin Lash. ”Joka ilta käytän Revamin Lash hoitoainetta ja voin sanoa, että ripseni näyttävät kauniilta jokaisena päivänä”

“Joka päivä käyn uimahallissa, ja lomaa vietän ulkomailla, siis ripseni altistuvat kloorille, auringolle tai suolavedelle. Lisäksi meikkikään ei auttanut niitä. Ja eräänä päivänä näin Revamin Lash tuotteen verkkomainoksen ja ostin sen impulssilla. Tietysti mietin koko aikaa voiko se mitenkään auttaa… Onneksi en pettynyt ja voin suositella tätä tuotetta kaikille, joilla on heikentyneitä ripsiä :)!!”

“Joskus ajattelin, että ripsistä ei tarvitse huolehtia niin kuin hiuksista… Mutta sen jälkeen, kun huomasin, että ne harventuivat ja ohenivat aloitin etsiä jotain tuotetta vahvistamaan niitä. Valitettavasti moni suositeltu hoitoaine petti….Ystäväni suositteli Revamin Lash ja minun tapauksessani se oli hieno ratkaisu! Ripsien kunto on selvästi parantunut!”

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: