Remi Bloston: verenkiertoelimistön ammatimainen uudistamine

Remi Bloston: verenkiertoelimistön ammatimainen uudistamine

VARMA KEINO VERENKIERTOELIMISTÖN VAHVISTAMISEKSI

 • VAIKUTUKSET JO 1 KUUKAUDESSA
 • PUHDISTAA VALTIMOT JA LASKIMOT
 • NORMALISOI VERENPAINEEN JA KOLESTEROLIN
 • SUOJAA ATEROSKLEROOSILTA JA SYDÄNKOHTAUKSELTA
 • RATKAISEE POHKEIDEN SUONIKOHJUJEN JA KRAMPPIEN ONGELMAN
 • PALELEVIEN KÄSIEN JA JALKOJEN LOPPU
 • LUONNOLLINEN HOITO
 • HELPPOKÄYTTÖINEN
Tilaa nyt!

MIKÄ ESTÄÄ VALTIMOIDEN JA SUONIEN NORMAALIN VERENVIRTAUKSEN?

Verenkiertohäiriöt ovat yleinen ongelma. Yli puolet yli 40-vuotiaista kärsii niistä. Ne koskettavat kaikkia – sukupuolesta ja iästä riippumatta. Niiden pääasiallinen syy (lukuun ottamatta korkeaa kolesterolia) ovat endoteelin, eli valtimoita ja suonia vuoravien solukerrosten vauriot. Näiden solujen vaurioitumisen seurauksena veri lakkaa kiertämästä vapaasti valtimoiden ja suonien seinämiä pitkin. Muodostuu haavoja ja verihyytymiä, eli ts. Ateroskleroottisia plakkeja. Näiden plakkien kasvun takia veren virtaus rajoittuu. Seuraukset? Palelevat jalat ja kädet, pohkeidenkrampit, suonikohjut. Pitkäaikaisesti laiminlyödyt sydän- ja verisuonitaudit voivat johtaa ateroskleroosiin tai jopa sydänkohtaukseen tai aivohalvaukseen.

KUINKA PUHDISTAA VALTIMOSI JA PELASTAA SYDÄMESI ATEROSKLEROOSILTA JA SYDÄNKOHTAUKSELTA?

Verenkiertoelimistön vahvistamiseksi, valtimoiden ja suonien tukkeutumisen estämiseksi ja verenkiertoelimistöön liittyvien ongelmien vakavien seurausten välttämiseksi on annettava keholle oikeanlaiset aineet. Sellaisia, jotka hyvin nopeasti ja ei-invasiivisesti pehmentävät verihyytymiä valtimoissa ja verisuonissa ja palauttavat vuoraaville soluille oikeanlaisen liukuvuuden. Aineita, jotka saavat veren alkamaan jälleen virtaamaan vapaasti, päästäen sitä kehon etäisimpiin elimiin ja kapillaareihin. Vastauksena näihin tarpeisiin luotiin ei-invasiivinen valmiste – Remi Bloston.

Tilaa nyt!

YRTEISSÄ PIILEVÄ VOIMA

Remi Bloston: verenkiertoelimistön ammatimainen uudistamine

Nämä eivät ole kuitenkaan kasveja, joita syöt päivittäin. Ne ovat valinneet kokeneet rohdonvalmistajat ja ne luotiin Pietarin ja Tiibetin mestareiden vanhan luostarireseptin mukaan. Ainutlaatuinen aktiivisten aineosien yhdistelmä uudistaa sydän- ja verisuonijärjestelmää – ja kaikki tämä ilman sivuvaikutuksia. Parhaat sydän- ja verisuoniregeneroitumisen vaikutukset saadaan tarjoamalla näitä luonnollisia ainesosia riittävän suurella mutta samalla turvallisella annoksella. Remi Bloston kapselien muodossa yrttiuutteiden seos on vieläkin väkevämpi.

CYNARA SCOLYMUS on tehokkain ainesosaRemi Bloston. Juuri se on vastuussa hoidon niinkin näyttävästä toiminnasta.

Se sisältää vaikuttavia aineita (sineriiniä ja inuliiniä), jotka pehmentävät nopeasti ja ei-invasiivisesti verisuoniin kertyneitä verihyytymiä ja palauttavat valtimoita vuoraaville soluille riittävän liukuman. Nämä aineet aiheuttavat sen, että veri virtaa jälleen vapaasti, päästen jopa kaikista etäisimpiin elimiin ja kapillaareihin.

Tätä kasvia on tunnettu ja viljelty jo yli 2000 vuoden ajan. Se ei vain palauta verisuonille niiden kimmoisuutta ja oikeanlaista virtausta. Vaan sen ansiosta, että veri saavuttaa kehon kaikista kaukaisimmatkin kohdat, kaikki elimet tulevat saamaan riittävästi happea ja ravintoa. Keho alkaa toimia täydellä höyryllä, ja muut elimet, joilla oli vajaatoimintaa, palautuvat.

SYDÄN- JA VERISUONITAUTIEN ASIANTUNTIJAN LAUSUNTO

Remi Bloston: n ainutlaatuisuus piilee luonnollisen alkuperän innovatiivisessa kaavassa. Tämä kaava uudistaa sydän- ja verenkiertoelimistöä ja ratkaisee korkean verenpaineen ja kolesterolin ongelmat. Se puhdistaa tehokkaasti valtimoiden ja suonien seinät. Tämän ansiosta se ratkaisee niiden ihmisten ongelmat, jotka kärsivät hengenahdistuksesta, suonikohjuista sekä pohkeiden krampeilta sekä palelevista käsistä ja jaloista. Se auttaa ongelman lähteestä riippumatta, poistaen kattavasti sekä sydän- että verisuoni ongelmien syyt ja oireet.

Aktiivisten aineosien erityisen koostumuksen ja uusimman tekniikan ansiosta Remi Bloston erottuu kolmivaiheisella toiminnallaan: se puhdistaa valtimot ja suonet kolesterolijäämistä, uudistaa kattavasti endoteelit ja säätelee verenpainetta. Se on yksinkertainen, terveellinen ja turvallinen menetelmä, joka auttaa minimoimaan aivohalvauksen ja sydänkohtauksen riski.

Suosittelen tätä tehokasta hoitoa kaikille, jotka haluavat päästä eroon verenkiertoon liittyvistä ongelmistaan.

Marc A. Derwick

Remi Bloston: verenkiertoelimistön ammatimainen uudistamine

HOITO, JOKA POISTAA VERENKIERTOON LIITTYVÄT ONGELMASI

Riittää vain ottaa 2 kapselia päivässä voidaksesi nauttia hyvästä kunnosta ja täydellisestä elinvoimaisuudesta joka päivä.

 • NORMALISOI VERENPAINEEN JA KOLESTEROLIN
 • PUHDISTAA VALTIMOT JA LASKIMOT
 • UUDISTAA VERENKIERTOELIMISTÖN
 • RATKAISEE POHKEIDEN SUONIKOHJUJEN JA KRAMPPIEN ONGELMAN
 • VAPAUTTAA SINUT PALELEVILTA KÄSILTÄ JA JALOILTA
 • SUOJAA ATEROSKLEROOSILTA, SYDÄNKOHTAUKSELTA, AIVOHALVAUKSELTA

HE PÄÄSIVÄT EROON VERENKIERTOON LIITTYVISTÄ ONGELMISTAAN:

Minulla oli kauheita ateroskleroottisia plakkeja. Lääkärit ennustivat pahinta. He puhuivat jostain äärimmäisistä ruokavalioista, harjoituksista ja tonnikaupasta lääkkeitä. Minun iässäni? Ja minun eläkkeelleni? Onneksi hoito pelasti henkeni. Verenpaineeni normalisoitui ja kolesterolini laski. Olen rauhallinen, koska minulla ei enää ole riskiä sydänkohtauksesta.

Miika Paananen, 62 v., Nurmijärvi

Monien kuukausien ajan pohkeeni ja jalkani turtuivat, minulla oli kramppeja ja hirvittäviä suonikohjuja. En tiennyt, mikä minua vaivasi, ennen kun kävin tutkimuksissa. Tulos oli järkyttävä, sillä kävi ilmi, että minulla on sepelvaltimotauti! Mutta en minä nähnyt itseäni sairastamassa. Päätin taistella sitä vastaan. Siksi päätin kokeilla tätä hoitoa ja olen kiitollinen itselleni, että tein sen! Turtuminen ja kivuliaat kouristukset katosivat, samoin kuin myös ikävät suonikohjut!

Maria Saikkonen, 58 v., Kuopio

Kuvitelkaa, että huohotatte joka askeleella ettekä voi hoitaa lastenlapsianne. Kuulostaako pahalta? Koska niin se oli tapauksessani, kun onglemat verenpaineen kanssa eivät antaneet minun elää. Siihen vielä lisäksi korkea kolesteroli ja tukkeutuneet verisuonet. Pelkäsin henkeni puolesta. Kun sain Remi Bloston: in mieheltäni, olin skeptinen. Miten jotkut yrtit muka voisivat auttaa minua? Ja olin yllättynyt, kun tunsin oloni ilmiömäiseksi. Verenpaine ja kolesteroli normalisoituivat eikä jalkojanikaan enään palele! Olen kokemassa toista nuoruutta hoitaessani lastenlapsiani.

Maarit Kataisto, 56 v., Lappeenranta

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: