Promagnetin: 4 viikon kuuri, joka eliminoi kivun

Promagnetin: 4 viikon kuuri, joka eliminoi kivun

Pohjalliset magneettiset kenkiin Promagnetin

 • poistaa kivun 8 minuutissa
 • sen avulla voi saada takaisin hyvän terveydentilan
 • estää vaivojen palaamisen tulevaisuudessa
Tilaa nyt!

Kärsitkö kroonisesta kivusta?

Myrkyttääkö elämääsi sietämätön kipu nivelissäsi, selkärangassa tai polvissasi? Joudutko niiden takia luopumaan päivittäisistä toiminnoistasi? Krooninen kipu voi helposti viedä sinulta elämänilon. Zürichin Kokonaisvaltaisen Ortopedian Instituutin tutkimukset osoittavat, että vuoteen 2022 mennessä 78% yli 40-vuotiaista tulee kärsimään kroonisesta kivusta.

Kivun syitä ovat: hapen puute soluissa ja niiden huono ravitsemus, elimistön saastuminen myrkyistä, elimistön tasapainottomuus, yleistulehdukset, niveltulehdus ja reumatismi. Kipuimpulsseja voi syntyä mekaanisista tai bakteriologisista syistä tai rappeumien seurauksena. Se on pelottavaa, mutta voit välttää sen!

Valitettavasti ongelman syyn löytäminen on usein hyvin vaikeaa tai jopa mahdotonta. Siksi on paras tapa päästä eroon kivusta. Se on menetelmä, joka hillitsee kipuimpulssien syntymisen solutasolla. Tällaisen menetelmän tarjoaa Promagnetin.

Promagnetin: 4 viikon kuuri, joka eliminoi kivun

Tilaa nyt!

Kärsitkö tämäntyyppisistä kroonisista kivuista?

 • reumaattiset kivut
 • selkärangan kipu
 • niveltulehduksien aiheuttamat kivut
 • diabetiikon jalka
 • migreenit
 • nivelten ja polvien kipu

Nämä ongelmat ratkaisee yksi ainutlaatuinen mekanismi: magneettiset kengänpohjalliset -Promagnetin joissa on magneettikenttäteknologiaan perustuvat sisäänrakennetut modernit magneetit teholtaan 970 gaussia. Automaattinen jalkapohjien hieronta, sekä magneettikenttä vaikuttavat 7000 hermonpäätteeseen, jotka johtavat elimistömme jokaiseen kohtaan. Promagnetin sisäänrakennetut modernit magneetit teholtaan 970 gaussia. Automaattinen jalkapohjien hieronta, sekä magneettikenttä vaikuttavat 7000 hermonpäätteeseen, jotka johtavat elimistömme jokaiseen kohtaan. Tämän ansiosta kenttä poistaa 100% kivut sekä herättää elimistön suorittamaan itsensä uudistamisen solutasolla.

 

Tämä tarkoittaa, että käyttäen kuuriin ja valmistetta Promagnetin voit alle 30 päivässä:

 1. päästä eroon kaikentyyppisistä kivuista
 2. poistaa nivelten turvotuksen ja jäykkyyden
 3. palauttaa kuntosi25 -vuotiaan tasolle ja alkaa tanssia kuin ennenvanhaan!

Onko krooninen kipu vienyt ilosi puutarhassa puuhailemisesta tai kävelyretkistä? Etkö kykene kävelemään portaissa ja jopa lähikaupassa käynti on kidutusta?

Pian voit tanssia, juosta ja jopa kiipeillä vuorilla!

Promagnetin auttaa Sinua :

 • lantion kivuissa
 • polvien kivuissa
 • selkärangan kipu
 • poskiontelokivuissa
 • nivelkivuissa
 • vatsakivuissa
 • peräpukamat

Promagnetin: 4 viikon kuuri, joka eliminoi kivun

Asiantuntijat suosittelevat Promagnetin

“Sain tietää Promagnetin valmisteesta ystävältäni, maailmankuululta nivelsairausten asiantuntijalta Zurichista (Sveitsi). Hän sanoi, että on nopein ja tehokkain menetelmä päästä eroon kivuista, jonka tiede on tähän mennessä kehitellyt.

Magneettikentän käyttöä kivun hoidossa voidaan verrata penisilliinin keksimiseen. Näin itse, miten potilaani, jotka voihkivat kivusta, pääsivätneljän viikon jälkeen Promagnetin 100% eroon kipuoireista. Mies, joka joutui käyttämään kainalosauvoja, saapui 19 päivän kuurin jälkeen vastaanotolleni polkupyörällä kiittääkseen minua ja hän itki onnesta.

Tämä on mahdollista:ssa käytetyn magneettikenttäteknologian ansiosta, Promagnetinjonka teho on poikkeuksellisen vahva, mutta 100% turvallinen elimistölle. Nämä ovat ainoat tuntemani kengänpohjalliset, jotka eivät ainoastaan paranna oireita, mutta ennen kaikkea poistavat kipuoireiden syyn. Olen vakuuttunut, että ne voivat olla tehokkaampi kuin leikkaus (joka voi aiheuttaa jälkiseurauksia)”.

“Suosittelen Promagnetin myös vakavissa tapauksissa, joissa kipu on voimakas”

Prof. Chandler Scott Ohio College

Miten Promagnetin toimii ?

Kummankin kengänpohjallisen pinnassa on hierovia nystyröitä, sekä magneetit, joiden teho on 970 gaussia ja jotka varmistavat kaikkien kehon pisteiden tarkan hieronnan.

Huippuunsa kehitetty magneettikenttäteknologia vaikuttaa 7000 hermonpäätteeseen, jotka johtavat jokaiseen elimistömme osaan, mikä vaikutus tukee kudosten itsestään uudistumista solutasolla.

Magneettikenttä tunkeutuu salamannopeasti kipeisiin kudoksiin ja estää kivusta vastaavien sähköimpulssien pääsemisen ulos soluista, mikä nopeuttaa kivunlievittämisprosessia ja tekee vaikutuksesta pysyvän.

Tutustu menestystarinoihin

“Olen töissä apteekissa – seisomatyössä. Kun selkäkipuni alkoivat, luulin, että elämäni on lopussa! Ilkeä kipu ei antanut minun nousta sängystä…Kunnes työkaverini suositteli minulle Promagnetin. Se oli oikea ihme! Kuntoni palasi 100% ennalleen”.

Jenna Rovaniemeltä, 57 vuotta

“Asetin nämä omituiset kengänpohjalliset kenkiini ja heti tunsin nivelissäni mukavaa kutinaa. Noin vartin kuluttua polvikipu alkoi lievityä! Ajattelin, että tämä ei ole mahdollista, mutta joka päivä kipu oli yhä pienempi! Nyt näiden ihmeitä tekevien magneettien ansiosta tunnen oloni 30 vuotta nuoremmaksi!”.

Marketta Porista, 69 vuotta

“Polkupyöräkolarin jälkeen polveni olivat pahassa kunnossa. Lääkärit eivät antaneet minulle toivoa paluusta enää normaaliin täyteen kuntoon. Mutta he olivat väärässä! Promagnetin kirjaimellisesti nosti minut seisaalleen vain 28 päivässä! Jälleen voin taas tehdä pyöräretkiä, koska polvikivusta ei ole jälkeäkään”.

Kari Lappeenrannasta, 48 vuotta

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: