ProFlexen niveliä varten: auta niveliä pysymään kunnossa!

ProFlexen niveliä varten: auta niveliä pysymään kunnossa!

 • Takaa nivelten vapaan ja miellyttävän toiminnan.
 • Auttaa ylläpitämään niiden joustavuutta ja hyvää kuntoa.
 • Vahvistaa luita ja tukee kollageenin tuotantoa.
 • Ehkäisee nivelten jäykkyyttä aamuisin.
 • Suojaa niveliä intensiivisten harjoitusten aikana.

ProFlexen on ihanteellinen tuote jokaiselle, joka haluaa pitää asianmukaista huolta niveltensä terveydestä. Ravintolisän moniaineksinen koostumus (johon kuuluu patentoitu II-tyypin kollageenin denaturoimaton UC-II®, jonka tehokkuus on vahvistettu kahdessa kliinisessä testissä) tukee tehokkaasti ruston terveyttä ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia elämästä täysipainoisesti! Tilaa ProFlexen ja liiku vapaasti!

Tilaa nyt!

Yleisimmät syyt nivelongelmiin

Nivelkipujen eli niveltulehduksen syyt johtuvat useimmiten rustorakenteen ja sitä ympäröivien kudosten ylikuormituksesta ja niitä voi ilmaantua riippumatta iästä ja fyysisen aktiivisuuden tasosta. Henkilöt, joilla on ongelmia nivelten kanssa, tuntevat useimmiten kipua polvissa ja rannenivelissä, toisinaan heillä on myös tulehdussairauksia ympäröivissä rakenteissa, ts. jänteissä, nivelsiteissä ja nivelkalvossa. Yleisimpiä syitä nivelkipujen syntymiseen ovat seuraavat:

 1. Istumiseen perustuvat elintavat.
 2. Vääränlainen ruokavalio ja ylipaino.
 3. Pitkäkestoista seisomista vaativa työ.
 4. Niveliä kuormittavat urheilulajit, esim. voimalajit tai juoksu.

ProFlexen niveliä varten: auta niveliä pysymään kunnossa!

Tilaa nyt!

Ainekset

ProFlexen vahvuus on sen luonnollinen ja nivelten ja luiden optimaalista kuntoa edistävä koostumus. Tutustu ProFlexen vaikutuksen luovien yksittäisten ainesosien ominaisuuksiin.

 • UC-II® on denaturoimaton II-tyypin kollageeni, joka on testattu kahdessa ihmisille tehdyssä kliinisessä testissä. Sen tehokkuus on vahvistettu sekä sitä profylaktisesti käyttäneiden terveiden henkilöiden että rappeuttavasta nivelsairaudesta kärsivien potilaiden kohdalla. Kummassakin tapauksessa UC-II®:n käyttäminen toi tehokkaampia tuloksia kuin pelkkä glukosamiinin ja kondroitiinin yhdistäminen.
 • Intialaisen suitsukkeen hartsiuute – boswellia serrata – on intialainen kasvi burserakasvien perheestä, joka tukee nivelten mukavaa ja vapaata toimintaa. Sen ainutlaatuinen vaikutus perustuu rakenteeltaan pentosyklisiin triterpeeneihin kuuluviin boswelliinihappoihin. Näiden kasvisuutteiden säännöllinen käyttäminen korjaa tehokkaalla tavalla nivelten joustavuutta ja pitää ne tehokkaasti hyvässä kunnossa. Perinteisessä intialaisessa lääketieteessä niitä käytetään tulehdusten, nivelkipujen ja selkärangan sekä ylempien hengitysteiden infektioiden hoitoon.
 • Maustekurkumauute – Intiassa ja trooppisissa maissa kasvatettava kasvi, jota kutsutaan myös intiankurkumaksi tai zoharankurkumaksi. Kyseessä on kurkumapitoisuutensa vuoksi arvostettu monivuotinen kasvi, joka tukee luiden ja nivelten hyvää kuntoa.
 • Inkiväärin juuriuute – inkiväärikasveihin kuuluva kasvilaji, joka on tunnettu perinteisessä ja nykyaikaisessa lääketieteessä jo vuosisatojen ajan. Se tukee tehokkaasti nivelten liikkumista ja ehkäisee niiden jäykkyyttä aamuisin.
 • C-vitamiini – auttaa kollageenin normaalissa tuottamisessa takaamalla ruston asianmukaisen toiminnan. Täyttää kehossa prolyyli- ja lysylhydroksylaasin, kollageenikuitujen stabiloinnista ja risteytyksestä vastaavien entsyymien kofaktorin roolin. Voi myös stimuloida suoraan kollageenisynteesiä aktivoimalla sen transkription ja stabilisoimalla prokollageenin lähetti-RNA:n.
 • Mangaani – edistää osaltaan sidekudoksen asianmukaista muodostumista. On läsnä monien entsyymien reaktiokeskuksissa, mikä tekee siitä elintärkeän mikroaineen. Auttaa yhdessä sinkin kanssa ylläpitämään terveitä ja vahvoja luita.

Usein esitettyjä kysymyksiä – UKK

Millaisia vaikutuksia ProFlexen käytöllä on?

ProFlexen tukee luiden ja nivelten terveyttä, liikkuvuutta ja oikeanlaista toimintaa.

 

Voiko ProFlexen käyttää profylaktisesti?

Tietenkin voi. Kehotamme henkilöitä, jotka altistuvat nivelten liialliselle rasitukselle, suojelemaan niveliään. Tällä tavoin he voivat välttää epämiellyttäviä vaivoja ja kipuja.

 

Miten pitkään ProFlexen on käytettävä?

Ensimmäiset käyttövaikutukset ovat huomattavissa jo ensimmäisten käyttöviikkojen jälkeen, mutta parhaiten tuote toimii, kun sitä käytetään säännöllisesti useiden kuukausien ajan.

 

Kenelle ProFlexen on tarkoitettu?

ProFlexen voivat käyttää kaikki henkilöt, riippumatta heidän iästään ja fyysisestä aktiivisuudestaan. Kliiniset testit ovat vahvistaneet, että se toimii yhtä tehokkaasti niin terveiden henkilöiden kuin degeneratiivisesta niveltulehduksesta kärsivien potilaiden kohdalla.

 

Onko ProFlexen käytöllä sivuvaikutuksia?

Ei ole. Ravintolisä on täysin luonnollinen ja turvallinen käyttää.

 

Miten ProFlexen käytetään?

Suositeltava käyttöannos on 2 kapselia päivässä, mieluiten 30 minuuttia ennen ateriaa. Valmiste on huuhdeltava n. 300 millilitralla vettä. Yhdessä pakkauksessa on 60 kapselia, mikä riittää kuukauden aikaiseen käyttöön.

Miten ProFlexen auttaa niveliäsi?

ProFlexen niveliä varten: auta niveliä pysymään kunnossa!

ProFlexen toiminta perustuu huolellisesti valikoituun, täysin luonnolliseen koostumukseen, joka tukee kattavasti niveltesi terveyttä. Erityistä huomiota ansaitsee UC-II® eli patentoitu denaturoimaton II-tyypin kollageeni – ainesosa, joka on jo valloittanut Yhdysvaltain markkinat ja saavuttaa yhä suurempaa suosiota Euroopassa. Sen vaikutus on todistettu kahdessa kliinisessä testissä, jotka perustuvat kaksoissokkomenetelmään (menetelmään, joka sisältää keskeisten tietojen salaamiseen sekä potilailta että lääkettä antavilta henkilöiltä – kukaan muu kuin koordinaattori ei tiedä, onko annettava aine lumelääkettä vai vaikuttavaa ainetta). Se takaa käytön korkeimman mahdollisen tehokkuuden sekä turvallisuuden.

Lisäksi ProFlexen koostumukseen kuuluvat glukosamiini, kondroitiini, MSM, intialainen suitsukeuute, maustekurkuma, inkivääri, papaiini, bromelaiini, C-vitamiini, sinkki, mangaani ja seleeni. Niiden toiminnat täydentävät toisiaan ja mahdollistavat nopeiden ja pysyvien vaikutusten saavuttamisen!

Tyytyväisyytensä ProFlexen ovat ilmaisseet jo sadat tyytyväiset asiakkaat

ProFlexen auttoi minua saavuttamaan taas uskon itseeni ja täydellisen liikkumiskyvyn. Aloin käyttää sitä, koska polveni jäykistyivät portaiden kiipeämisen aikana tehdessäni monen vuoden ajan myyjän töitä. Nyt voin taas nauttia täyspainoisesta elämästä!

Angela, 25 vuotta

Juokseminen on minulle jokapäiväistä toimintaa. Rakastan sitä ja se tuottaa minulle suurta nautintoa. ProFlexen tukee polviani jopa kaikkein pisimpien juoksulenkkien aikana. Olen saanut sen vaikutelman, että alettuani käyttää sitä en saa enää vammoja niin usein kuin aiemmin. Suosittelen sitä ehdottomasti kaikille aktiivisille henkilöille.

Roland, 29 vuotta

Saatavilla ei ole toista näin tehokasta niveliä auttavaa ravintolisää. Olen testannut useita tuotteita, mutta vain tämä on todella saanut minut tuntemaan eron! Töissäni vietän useita tunteja tietokoneen edessä ja olen tähän asti joutunut valittamaan selkärangan, polvien ja rannenivelten kivuista. Käytän nyt kolmatta kuukautta ProFlexen ja tunnen oloni loistavaksi, mikään ei enää tuota minulle kipua!

Agnes, 55 vuotta

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: