Piperinox painonpudotukseen: aloita niiden käyttäminen ja saavuta vartalo, josta olet haaveillut!

Piperinox painonpudotukseen: aloita niiden käyttäminen ja saavuta vartalo, josta olet haaveillut!

Valitse Piperinox ja iloitse kauniista vartalostasi!

 • Aktivoi ruuminpainon vähentymistä sekä saavutetun painon säilyttämistä
 • Parantaa välittömästi rasvan ja hiilihydraattien
 • Erinomainen imeytyminen DRcaps®-kapseleiden ansiosta
 • Vaikuttaa myönteisesti ravintoaineiden imeytymiseen
 • Käyttää patentoitua piperiinityyppiä – BioPerineä®
 • 1 kapseli päivässä riittää maksimaalisten vaikutusten saavuttamiseen

Piperinox-kapselit ovat tehokkaimpia piperiinin voimaa hyödyntäviä kapseleita. Ne sisältävä patentoidun BioPerine®-koostumuksen, joka vaikuttaa myönteisesti painonpudotukseen, aktivoi aineenvaihduntaa ja parantaa ravintoaineiden imeytymistä. Kokeile jo nyt!

Tilaa nyt!

Piperiinin vaikutus laihdutukseen

 1. Se edistää glukoosin imeytymistä luurankolihaksiin, minkä ansiosta sitä käytetään energiatarkoituksiin, ei uusien rasvasolujen (lipogeneesin) luomiseen.
 2. Se pitää energiankulutuksen (aineenvaihdunnan) korkealla tasolla.
 3. Se säätelee leptiinin (kylläisyyshormonin) ja greliinin (nälkähormonin) pitoisuutta ja vähentää ruokahalua, etenkin runsaasti yksinkertaisia hiilihydraatteja sisältävän ruoan osalta.
 4. Se lisää lipolyysiä eli rasvakudoksen hajoamista.
 5. Se kasvattaa laktaattipitoisuutta soluissa, mikä lisää energiankulutusta (jopa lepotilassa!), rasvakudoksen lämpenemistä ja ruskumista.
 6. Se nopeuttaa liikunnan jäljiltä vahingoittuneiden lihasten uusiutumista ja samalla kasvattaa lihasmassaa ja fyysistä kestävyyttä.
 7. Se lisää adiponektiinin tasoa ja alentaa insuliinipitoisuutta, mikä auttaa energiatasapainon saavuttamisessa ja rajoittaa rasvan kertymistä, etenkin vatsan alueelle.
 8. Se edistää ruoansulatusentsyymien erittymistä ja lisää ravintoaineiden imeytymistä ruoka-aineista.

Piperinox painonpudotukseen: aloita niiden käyttäminen ja saavuta vartalo, josta olet haaveillut!

Tilaa nyt!

Ero BioPerine® ja tavallisen piperiinin välillä

BioPerine® on innovatiivinen piperiinityyppi, joka ei sisällä kasvien kasvattamiseen käytettäviä kemiallisia yhdisteitä, kuten lannoitteita, tiivisteitä, ravinteita, torjunta-aineita tai muita kasvinsuojeluaineita. Sen käytön turvallisuuden on vahvistanut Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA). Tavanomaiseen piperiinityyppiin verrattuna paremman imeytyvyyden ja käytettävyyden ansiosta on havaittavissa tämän ravintolisän muiden arvokkaiden ainesosien sulavuuden merkittävää parantumista. Tämä tarkoittaa sen vaikutusten tehokkuuden kasvamista jopa 30-kertaiseksi. Lisäksi BioPerine® sisältää enemmän piperiiniä kuin mustapippuriuute, mikä lisää tuotteen tehokkuutta entisestään.

DRcaps® takaama tehokkuus

Aktiivisten ainesosien imeytyminen voi olla vaikeaa mahalaukun happamassa ympäristössä. Tämä johtuu siellä vallitsevista epäsuotuisista olosuhteista ja mahahapon alhaisesta pH-arvosta, joka voi aiheuttaa ainesosien hajoamista, niiden rakenteen tuhoutumista ja siten ravintolisän vaikutuksen heikkenemistä. Kasvisvalmisteisten DRcaps®-kapselien ansiosta Piperinox vaikuttaa miltei muuttumattona suolistoon, jonne sen arvokkaat ainesosat vapautuvat. Kaikki tämä saa aikaan sen, että Piperinox on ehdoton ykkönen piperiiniä hyödyntävien ravintolisien joukossa. Tarkista sen vaikutus jo tänään!

 • Kestävyys. Kapseli kestää lähes täysin vatsahappojen vaikutusta. Parhaan mahdollisen imeytymisen takuu.
 • Luonnollisuus. Kasvisravintokapseli on suunniteltu vapauttamaan ne ainesosat, joista on sinulle eniten hyötyä.
 • Pysyvyys. Herkkien ainesosien ja hygroskooppien parempi suoja pH-arvoltaan alentuneessa ympäristössä eli mahalaukussa.
 • Mukavuus. Poistaa mahdolliset epämiellyttävät mahavaivat (närästyksen, turvotuksen) ja peittää niiden aiheuttaman maun ja hajun.

Ainesosat

Piperinox painonpudotukseen: aloita niiden käyttäminen ja saavuta vartalo, josta olet haaveillut!

 1. Mustapippuriuute BioPerine®. Auttaa ruumiinpainon hallinnassa. Tukee maksaa puhdistavia toimintoja tukemalla verenkiertoa pienten hiussuonien ja kapillaarien välityksellä. Tukee immuunijärjestelmän toimintaa. Sisältää antioksidanttisia ominaisuuksia. Tukee ravintoaineiden imeytymistä.
 2. Kanelinkuoriuute. Auttaa säilyttämään normaalit verensokeriarvot. Helpottaa painonhallintaa. Parantaa ruoansulatuksen mukavuutta.
 3. Pomeranssipuun hedelmäuute. Helpottaa painonhallintaa. Tukee rasvojen ja hiilihydraattien aineenvaihduntaa.
 4. Inkiväärinjuuriuute. Tukee immuunijärjestelmän toimintaa. Sisältää antioksidanttisia ominaisuuksia. Tukee ravintoaineiden imeytymistä. Alentaa sokerin määrää veressä. Tukee hiilihydraattien aineenvaihduntaa.
 5. Paprikan (cayenne-pippurin) hedelmien uute. Vaikuttaa myönteisesti painonpudotukseen. Suojaa vatsaa sen joutuessa kosketuksiin ärsyttävien aineiden kanssa.
 6. Kromi. Auttaa ylläpitämään asianmukaista sokerimäärää veressä. Tukee ruoansulatusta.
 7. Guarana-siementen uute. Vaikuttaa stimuloivasti. Tukee lipidien aineenvaihduntaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Piperinoxia käytetään?
Suositeltu käyttötapa on yhden kapselin nauttiminen päivässä aterioiden välillä. Ravintolisä huuhdellaan alas n. 300 millilitralla vettä.

 

Millaisia tuloksia voi odottaa käytettyään Piperinoxia?
Piperinox auttaa hoikentamaan vartaloa turvallisella ja tehokkaalla tavalla. Se vaikuttaa myös ravintoaineiden aineenvaihduntaan ja imeytymiseen ja sokerin määrän tasoittumiseen veressä.

 

Kuka voi käyttää Piperinoxia?
Tuotetta suositellaan sekä naisille että miehille, jotka haluavat valvoa ruumiinpainoaan turvallisella tavalla.

 

Milloin Piperinoxin käytön vaikutukset ovat odotettavissa?
Piperinoxai käyttämällä voi huomata ensimmäiset vaikutukset jo muutaman viikon käytön jälkeen.

 

Mikä erottaa Piperinoxin muista tuotteista?
Piperinoxissa käytetään patentoitua BioPerine®-uutetta, joka on saatu mustapippurin hedelmistä. Lisäksi Piperinoxin valmistuksessa käytetään DRCaps-kapseleita, jotka helpottavat valmisteen aktiivisten ainesosien imeytymisen suoraan suolistoon.

 

Onko Piperinoxin käyttäminen täysin turvallista terveydelle?
Kyllä, Piperinoxin käyttäminen on täysin terveellistä. Tuotteen koostumus on laadittu siten, että sitä voivat käyttää myös erittäin herkät henkilöt.

Asiantuntijan arvio

Piperinox painonpudotukseen: aloita niiden käyttäminen ja saavuta vartalo, josta olet haaveillut!

Piperinox on suosittelemisen arvoinen ravintolisä, joka auttaa laihdutusprosessissa. Taistelu sopivamman ruumiinpainon ja kauniimman vartalon puolesta vaatii paljon työtä ja uhrauksia. Usein dieetin päätyttyä entinen paino palaa ns. jojo-efektin seurauksena. Ylipainoisten henkilöiden keskuudessa tehdyt tutkimukset vahvistavat piperiinin tehokkuuden saavutetun ruumiinpainon säilyttämisessä dieetin päätyttyä. Monivaiheisen toimintansa ansiosta se ei ainoastaan vähennä rasvakudoksen osuutta vartalosta ja heikennä ruokahalua, vaan parantaa myös kehon kestävyyttä ja yleistä terveydentilaa. Piperinoxin avulla laihtumisprosessi kestää hieman pitempään, mutta on täysin turvallinen, ei vaadi suurempia uhrauksia ja takaa laihdutuksen tuloksista nauttimisen pitkäksi aikaa. Tasapainoinen ruokavalio, fyysinen aktiivisuus ja Piperinox ovat yhdessä varma tapa saavuttaa unelmiesi vartalo.

Asiakkaiden arvioita

Olen käyttänyt Piperinoxia jo miltei 3 kuukautta eikä ihailullani tätä ravintolisää kohtaan ole rajoja. Minulla oli aiemmin ongelmia liikakilojen pudottamisen kanssa, mutta Piperinoxia käytettyäni olen laihtunut jo melkein 4 kiloa!

Ana, 21 vuotta

Käytin Piperinoxia ensimmäisen kerran tyttöystäväni kehotuksesta. En kuitenkaan uskonut tulosten olevan ihan tällaiset. Tämän ravintolisän avulla olen pudottanut ylimääräiset rasvat vyötäröltäni ja olen valmis aloittamaan kesäkauden!

Marius, 33 vuotta

Aloin käyttää piperiiniä ravitsemusterapeutin kehotuksesta. Tämä on jo toinen käyttämäni piperiiniä sisältävä ravintolisä, mutta vasta Piperinox sai aikaan sen, että liikakiloni lähtivät tiehensä! Tämä tuote on selvästikin ykkönen ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta.

Monica, 27 vuotta

Piperiini toimii tässä tuotteessa selvästi paremmin kuin kilpailevissa tuotteissa! Lisäksi kapseleilla ei ole ikäviä vaikutuksia vatsaan, jotka jokainen nainen tuntee. Tämä on pelkkä arvaus, mutta arvelisin sen johtuvan DRcapsista. Piperinoxin ansiosta olen laihtunut jo 8 kiloa, vaikka olen käyttänyt sitä vasta 3 kuukauden ajan. Loistavaa ja turvallista!

Marta, 24 vuotta

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: