PeniSizeXL peniksen suurentamiseen: ilman leikkausta, pumppuja ja extereitä!

PeniSizeXL peniksen suurentamiseen: ilman leikkausta, pumppuja ja extereitä!

 • Jopa 7,7 cm pidempi penis
 • Vahvemmat erektiot
 • Suurempi ejakulaation hallinta
 • Voimakkaammat orgasmit
 • Suurempi seksihalu
Tilaa nyt!

Miehekkyyden ja voiman symbooli

PeniSizeXL peniksen suurentamiseen: ilman leikkausta, pumppuja ja extereitä!

Muinaisista ajoista lähtien, miesten sukupuolielimiä on kunnioitettu kaikissa sivilisaatioissa. Penis oli tavallisesti esitetty luonnottoman suuren kokoisena, mikä vuosisatojen ajan muotoili uskon siihen, että sen koko tarkoittaa voimaa ja kuntoa. Nykyään naiset odottavat miehiltä kokoa, joka tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia, ja miehet yrittävät vastata näihin odotuksiin.

Seksillä on terveysarvo, se stimuloi immuunijärjestelmää, hormonaalista järjestelmää, edistää mielenterveyttä, mutta ennen kaikkea täyttää läheisyyden ja yhteenkuulumisen tarvetta ja sitoo myös suhdetta. Tyydytyksen puute seksissä, sen välttäminen, seksuaalisten tarpeiden tukahduttaminen ja syrjäyttäminen, johtaa yleensä ärsytykseen, hermostuneisuuteen ja aggressiivisuuteen. Joskus se on syy psykosomaattisiin ja psykologisiin sairauksiin. Se päättyy usein suhteen hajoamiseen.

Kenelle PeniSizeXL on tarkoitettu?

 • miehille, jotka eivät ole tyytyväisiä peniksensä koosta
 • miehille, jotka ovat suhteessa ja haluavat voittaa rutiinin kanssa
 • rohkeille miehille, jotka haluavat tietää, kuinka tyydyttää kumppaniaan
 • miehille, joille seksi on seikkailu ja jotka odottavat äärimmäisiä kokemuksia!
Tilaa nyt!

Näiden ainesosien ansiosta voit suurentaa peniksesi ja parantaa seksuaalista suorituskykyäsi:

PeniSizeXL peniksen suurentamiseen: ilman leikkausta, pumppuja ja extereitä!

 1. Tribulus Terrestris – tukee typpioksidin vapautumista hermopäätteisiin peniksen paisumakudoksen lähellä, mikä aiheuttaa niiden venyttämisen ja laajentumisen. Lisäksi se stimuloi spermatogeneesiä miehillä ja lisää vapaan testosteronin määrää veressä. Lisää miesten seksuaalista kykyä.
 2. Muira Puama – sitä käytetään keinona estämään seksuaalisia toimintahäiriöitä miehillä. Se estää ennenaikaisen siemensyöksyn, vahvistaa seksuaalisia toimintoja, auttaa ylläpitämään voimakasta ja pitkäkestoista erektiota.
 3. Ginseng – herättää libidoa, auttaa erektiohäiriöissä. Ginsengin sisältämät ginsenosidit lisäävät typpioksidin vapautumista elimistössä, mikä tukee verisuonien rentoutumista, mikä lisää veren virtausta penikseen.
 4. Maca-juuri – suurentaa seksiviettiä miehillä ja helpottaa erektiota. Parantaa siittiöiden tuotantoa ja niiden liikkuvuutta. Se on runsas proteiinin lähde, ja tarjoaa myös elimistölle välttämättömiä aminohappoja, kuten arginiinia, joka vastaa muun muassa verenkierrosta miehen sukupuolielimiin.
 5. Damianan lehti – parantaa seksuaalista suorituskykyä, nostaa libidoa, pidentää ja vahvistaa erektiota
 6. Sabala palmu – tukee libidoa. Se tukee seksuaalista toimintaa ja suojaa testosteronia muuntamasta ei-toivottuun dihydrotestosteroniin. Se ehkäisee eturauhasen ongelmia.

Yllätä hänet peniksesi koolla

Dr John Martinov 

„Seksuaalinen kunnosta ja peniksen koosta on tullut miesten määrittäjä menestyksekkäille suhteille naisten kanssa. Suuri penis takaa kumppanin tyydytyksen, jonka ansiosta miesten, joiden keskimääräinen peniksen koko on suurempi, ovat varmempia rakastajia. PeniSizeXL:n kaava, teetettyjen tutkimuksen mukaisesti, auttaa saavuttamaan jopa 7,7 cm pidemmän peniksen, se pidentää ja vahvistaa erektiota sekä vaikuttaa molempien kumppanien seksin laatuun. Lisäksi, toisin kuin leikkaus, pumput tai extenderit, se on ei-invasiivinen peniksen laajentamismenetelmä.”

Tyytyväisten asiakkaiden tarinat

Joillekin ongelma saattaa tuntua täysin vähäiseltä, mutta olen aina sanonut, että 170 cm mittainen henkilö ei koskaan ymmärrä ihmisten ongelmia, joiden pituus on 150 cm. En voinut voittaa pelkoja, etten vastannut kumppanin odotuksia, mikä esti usein suhteitani naisten kanssa pääsemästä edistyneempään vaiheeseen. En halunnut tehdä itsestäni pelleä, sillä vaikka monet naiset sanovat, että koolla ei ole väliä, heidän odotuksensa miehiä kohtaan ovat täysin erilaiset. Kokeilin PeniSizeXL ja ajattelen, että se oli napakymppi. En koskaan enää pidä itseäni keskinkertaisena. Ei vain uusi kumppani, mutta myös itseluottamus, joka kasvoi penikseni kasvun myötä on hyötynyt siitä.

Janne, 25 vuotta

Iässäni, kun olen ollut niin monta vuotta yhden naisen kanssa, mieleeni ei edes tullut käyttää hulluja peniksensuurentamistuottesta. Mutta kun seksuaalinen suorituskykyni hitaasti alkoi huonontua ja kävi ilmi, ettei kaikki yhdynnät voineet tapahtua, tunsin olevani epäonnistunut. Vaimoni ei antanut minun tuntea tätä, mutta en voinut antaa meidän eroottisen elämän hitaasti kuolla minun syystäni. Olen lukenut, että PeniSizeXL auttaa pääsemään eroon erektiohäiriöstä, joten päätin kokeilla. Olen 5 viikon hoidon jälkeen. Meidän seksielämä on onnistuneempi kuin 20 vuotta sitten. Miten tämä on mahdollista? Tiedämme, että kehomme voivat kommunikoida ilman sanoja ja tiedämme, miten täyttää tarpeemme. PeniSizeXL tarjosi minulle 20-vuotiaan energian. Ja koko? No, vaimoni alkoi toimia myös kuin kaksikymmentävuotias, se on luultavasti paras vahvistus hoidon tehokkuudesta.

Petteri, 51 vuotta 

Viime kesänä, kävelin rannalla tyttöystäväni kanssa, osoitin pelastajaa ja naurahdin vitsillä: katso noita lihaksia haluaisit varmasti koskettaa selaisia, vai mitä? Yllätyksekseni hän vastasi: katso pikemmin kuinka täytetyt hänen bokserit ovat, ja hihitti. Vaikka ne olivat vain vitsejä, ne antoivat minulle pohdinnan aiheen, sillä en odottanut, että tyttöystäväni kiinnittää huomiota peniksen kokoon. Jäseneni on melko tavallisen kokoinen, mutta ajattelin kokeilla ja päätin ostaa PeniSizeXL. Minun ei tarvinnut odottaa kauan Elinan reaktiota. Jo 3 viikon kuluttua hän huomasi eron. Eikä se ole outoa, koska sen oli vaikea olla huomaamatta. Hän on hulluna uudesta koostani.

Tommi, 29 vuotta

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: