Onycosolve jalkasuihke: vapauta jalkasi kutinasta ja jalkasienestä!

Onycosolve jalkasuihke: vapauta jalkasi kutinasta ja jalkasienestä!

 • Lievittää kutinaa ja liiallista hikoilua
 • Korjaa vahingoittunutta ja halkeilevaa ihoa
 • Ei sivuvaikutuksia
Tilaa nyt!

Miten se toimii?

Onycosolven salaisuus on sen ainesosissa. Suihke sisältää yrtti- ja kasviuutteita, joita on käytetty lääkealalla jo vuosien ajan luonnollisina tulehdusten ehkäisijöinä, desinfiointiaineina ja raikastajina.

 

Onycosolve ei pelkästään rauhoita jalkojen ihoa ja poista pieniä jalkaongelmia, kuten liiallista hikoilua, kutinaa ja heikkoja kynsiä, vaan pystyy ehkäisemään myös muita tulehduksia, kuten jalkasientä. Se tunkeutuu syvälle ihoon ja parantaa sitä sisältäpäin palauttaen ihon terveen rakenteen.

Loistavat ominaisuudet Huomioitavaa

Onycosolve jalkasuihke: vapauta jalkasi kutinasta ja jalkasienestä!

 1. Liiallinen hikoilu Jalkojen liiallinen hikoilu voi johtaa myös muihin terveysongelmiin kuten pahanhajuisiin jalkoihin, sekä jalka- tai kynsisieneen. Onycosolve imeytyy ihoon ja ehkäisee liiallista hikoilua.
 2. Ärsyttävä kutina Vaikka kutisevat jalat eivät yleensä ole syy huoleen, ne voivat viestiä alkavasta iho-ongelmasta tai jopa sisätaudista. Onycosolven aktiiviset ainesosat toimivat kutinaa vastaan.
 3. Heikot kynnet Varpaiden kynsistä voi tulla hauraat niiden kuivuessa, ihan kuten ihostakin. Tämä tapahtuu yleensä kun kynnet ovat toistuvasti altistuneet kosteudelle. Onycosolve tunkeutuu kynsien läpi ja kosteuttaa niitä sisältäpäin.
 4. Paha haju Pahanhajuiset jalat ovat yleinen ongelma, jota aiheuttaa liiallinen hikoilu ja bakteerien lisääntyminen jaloissa. Onycosolve tappaa vaaralliset bakteerit ja ehkäisee mahdollisia tulehduksia.
Tilaa nyt!

Mahdolliset tavat saada sienitulehdus

 • Käynti saunassa tai uima-altaalla
 • Heikentynyt vastustuskyky
 • Antibioottien käyttö
 • Synteettisten kuitujen käyttö
 • Perheenjäsen, jolla on jalkasieni

Tärkeimmät ainesosat

Onycosolve jalkasuihke: vapauta jalkasi kutinasta ja jalkasienestä!

 1. Tammenkuoriuute
  Valkoisessa tammessa on paljon tanniineja ja antiseptisiä ominaisuuksia, jotka auttavat hallitsemaan kehon tulehduksia sisältä ja ulkoa ja pitävät vaaralliset bakteerit loitolla. Pinnallisia ihotulehduksia voi lievittää lisäämällä tammenkuorta kylpyveteen tai levittämällä uutetta ongelmakohtaan.
 2. Teepuuöljy
  Teepuuöljy on eteerinen öljy, jota voi käyttää moneen eri tarkoitukseen, kuten ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Australian aboriginaalit ovat käyttäneet sitä perinteisenä lääkkeenä jo vuosisatojen ajan. He jauhavat teepuun lehtiä saadakseen öljyn ulos – öljyä voi hengitellä yskän lievittämiseksi tai levittää suoraan ihon ongelmakohtiin.
Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: