Nonacne: auttaa kaikenlaisista aknetyypeistä kärsivää ihoa

Nonacne: auttaa kaikenlaisista aknetyypeistä kärsivää ihoa

Nonacne on täysin luonnollinen ravintolisä, joka perustuu yksinomaan kasviperäisiin ainesosiin. Se ehkäisee tehokkaasti jokaista aknetyyppiä, niiden syistä riippumatta. Nonacnen avulla saavutat vihdoinkin kauniin ja terveen ihon!

 • pelastus akneiholle,
 • vaikuttaa tulehduksia ja bakteereja ehkäisevästi, suoraan ongelman lähteeseen,
 • auttaa poistamaan näppylöitä, mustapäitä, paakkuja, finnejä ja punoittumia,
 • sisältää ihanteellisesti valittuja, ainutlaatuisia ainesosia, joita käytetään aknen luonnollisissa hoitomenetelmissä, mm. puna-apilaa, sarsaparillaa, rypäleensiemenuutetta ja nokkosenlehtiä.
Tilaa nyt!

RAVINTOLISÄN TÄYDELLINEN RESEPTI TAKAA SEN, ETTÄ SE KOHDISTUU ONGELMAN LÄHTEESEEN JA SAMMUTTAA SEN ALKUSYYN

Ihovaurioiden hoitamisen perustana on syvällinen tietämys ongelman alkusyystä. Tämä oli Nonacnen valmistajien johtoajatuksena kun he kehittelivät tuotteen, joka perustuu ainutlaatuisten ainesosien yhdistelmään. Ainesosien tehokkuus on vahvistettu kliinisissä tutkimuksissa ja niiden huolellinen valinta maksimoi ravintolisän vaikutusten tehokkuuden.

Nonacne: auttaa kaikenlaisista aknetyypeistä kärsivää ihoa

Tilaa nyt!

Mitä tämä innovatiivinen aknea ehkäisevä tuote sitten pitää sisällään?

 1. puna-apila – auttaa monien arvokkaiden alkuaineiden ansiosta rajoittamaan liiallista rasvoittumista, mikä on perussyy iholäiskien ilmaantumiseen,
 2. sarsaparilla – bakteereja ja sieniä ehkäisevästi toimiva yrtti, joka vähentää ihon tulehduksia ja auttaa tehokkaasti vaikeasti paranevia haavoja,
 3. rypäleensiemenuute – sisältää aktiivisia ainesosia – oligomeerisia proantosyanidiineja (OPC), jotka vaikuttavat tulehduksia ehkäisevästi. Sisältää antioksidantteja ja antihistamiineja sekä linolihappoa, joka pehmentää ja tasoittaa ihoa ja täyttää solujen välisiä tiloja,
 4. nokkoslehti – vaikuttaa voimakkaasti tulehduksia, seborrooista ihottumaa sekä aknea ehkäisevästi. Aktivoi ihon regenerointiprosesseja sekä kudoksen uudistumisprosesseja,
 5. C-vitamiini – vaikuttaa merkittävästi ihon uudistumiseen, erityisesti aknen jälkeisten arpien osalta. Tarvitaan myös kollageenin tuottamiseen kehossa, mikä mahdollistaa haavojen parantumisen. C-vitamiini on antioksidantti, joka ehkäisee ihosoluja vahingoittavia vapaita radikaaleja,
 6. sinkki – sinkin puute kehossa on suora syy aknen syntymiseen, minkä takia sen läsnäolo on korvaamattoman tärkeä ihon terveelle kunnolle.

NONACNE EI VAIN ELIMINOI AKNEN OIREITA VAAN EHKÄISEE MYÖS UUSIEN MUUTOSTEN SYNTYMISTÄ IHOLLA

Talirauhasten ylimääräisen rasvan erittämisen estäminen, huokosten avaaminen sekä tulehdusten estäminen kuuluvat Nonacnen perustehtäviin. Näiden toimenpiteiden ansiosta iho palaa terveeseen tilaan eikä sinun täydy enää murehtia punaisista finneistä kasvoillasi! Lisäksi Nonacnen käyttö auttaa ehkäisemään uusia, tulehduksesta johtuvia muutoksia kasvoilla, kuten näppylöitä, paakkuja, mustapäitä tai kystoja.

Aknen ilmaantuminen voi myös johtua hormonaalisista häiriöistä, joiden syinä ihovaurioissa ovat useimmiten androgeenit. Rakenteensa sekä sopivien ainesosien ansiosta Nonacne tehoaa myös tähän ongelmaan. Nonacne vaikuttaa jokaiseen aknetyyppiin, sen esiintymisen syistä riippumatta! Taistelussa Nonacnen kanssa aknella ei ole mahdollisuuksia!

KÄYTTÖOHJE
Suositeltava annos on 2 kapselia päivässä.

Nonacne: auttaa kaikenlaisista aknetyypeistä kärsivää ihoa

MIKÄ EROTTAA NONACNE-TUOTTEEN MUISTA?

 • tuotteella on sekä aktiivinen että ennalta ehkäisevä vaikutus – se poistaa jo olemassa olevat finnit ja ehkäisee uusien ihovaurioiden syntymistä,
 • se auttaa hävittämään rakkuloita, punotuksia, mustapäitä ja muita ihon tulehtumien aiheuttamia kauneusvirheitä,
 • se torjuu tehokkaasti hormonaalisten muutosten aiheuttamaa aknea,
 • se takaa puhtaan, terveen ihon ja parantaa kasvojen ihon tilaa,
 • se vaikuttaa terveytesi kannalta täysin turvallisesti,
 • se koostuu ainutlaatuisista ainesosista, joiden yhdistelmää ei ole vielä koskaan ennen sisällytetty toiseen aknea torjuvaan tuotteeseen!

ASIAKKAIDEN MIELIPITEITÄ

Minulla on aina ollut vaikeuksia oikean tuotteen valitsemisessa akneiselle iholle. Jos jokin tuote toimikin jonkin aikaa, myöhemmin sen vaikutus oli päinvastainen tai vain lyhytaikainen. Pahinta oli ajaessani partaani – pelkkiä naarmuja, karvatupen tulehduksia ja sen sellaista. Myös infektiot olivat tavallisia. Kaikki tuntui jo järjettömältä, kun satuin lukemaan aivan uudesta Nonacne-tuotteesta. En löytänyt mitään arvosteluja tuotteesta, joten otin pienen riskin ostaessani sitä. Nyt en kadu päätöstäni. Nonacne vaikuttaa varsin voimakkaasti finneihini. Uusia ihovaurioita ei enää tule ja mustapäätkin ovat hävinneet. Lopultakin minulla on sileä iho eikä parranajokone ole enää viholliseni.

Aarne – Jyväskylä

Olen nyt 32-vuotias ja olen käynyt taistelua tätä inhottavuutta vastaan 20-vuotiaasta saakka. Olen käynyt ehkä miljoonassa eri tutkimuksessa, joista ei ollut mitään apua. Kasvoni olivat yksi suuri kokeellinen laboratorio mitä erilaisimmille tableteille, antibiooteille, voiteille ja rasvoille, joiden jälkeen näytin vain entistä pahemmalta. Saman voi sanoa mekaanisesta puhdistuksesta – paalutuksesta, kavitaatiosta ja kosmetiikasta – tuloksena pyöreä nolla… Tulin ajatelleeksi, etten ole vielä kokeillut ratkaisuista yksinkertaisinta – aknea ehkäisevää luonnontuotetta. Luin, että se sisältää paljon vitamiineja ja kasviperäisiä lisäravinteita, joten päätin kokeilla Nonacnea. Ja suorastaan järkytyin tuloksista – se nimittäin toimi! Ei vielä ihan täysin, sillä olen vasta aloittanut kuurin, mutta vaikutukset ovat jo nähtävissä, ja aiemmin niitä ei ollut ollenkaan.

Anja – Kuopio

Olen käyttänyt Nonacnea viimeisen kuukauden ajan ja täytyy sanoa, että tuote on suorastaan nerokas. Käytin ennen suunnattomia määriä rahaa muihin aknea ehkäiseviin valmisteisiin + vierailuihin dermatologilla. Joko ne eivät auttaneet minua ollenkaan tai sitten vain lyhytaikaisesti. Siitä asti, kun käytän Nonacnea, en ole nähnyt kasvoillani yhtäkään isompaa finniä. Korjaus oli asteittainen, mutta lopultakin tämä taistelukenttä on hallussani!

Hannes – Tampere

Akne on ollut vaivanani jo 8 vuoden ajan… Ehdin jo menettää toivoni sen suhteen, että saavuttaisin joskus vielä normaalin, terveellisen ihon. Jokainen, joka on ollut tekemisissä tämän ongelman kanssa, tietää, paljonko rahaa ja aikaa vievät vierailut dermatologeilla ja apteekeissa ja ties minkä ihmerohtujen testaaminen. Olin jo saanut tästä tarpeekseni ja päätin kokeilla Nonacnea. Sitä suositteli minulle ystävättäreni, joka oli alkanut käyttää kyseistä tuotetta. Ensin suhtauduin epäillen vielä yhteen ”ihmeeseen”, mutta ensimmäiset tulokset olivat nähtävissä jo 3 päivän päästä! Finnit alkoivat hävitä. Tänään kuurini on kestänyt 2 kuukautta ja tulokset ovat todellakin tyydyttävät. Jopa inhottavat punoitukset ovat kadonneet. Suosittelen lämpimästi!

Janika – Raahe

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: