Multilan Active kuulemiseen: 28 päivän päästä kuulet kuiskauksenkin käyttämättä kuulolaitetta

Multilan Active kuulemiseen: 28 päivän päästä kuulet kuiskauksenkin käyttämättä kuulolaitetta

 • kuulla, mitä muut sanovat sinulle, vaikka he puhuisivat hiljaa ja epäselvästi
 • ymmärtää vaikeuksitta puheen matkan päästä ja melussa
 • kuulla ongelmitta uutiset radiosta ja telkkariohjelmat
 • jälleen nauttia lintujen laulusta tai puiden huminasta
 • ja tämän kaiken ansiosta iloita jälleen elämästä!

Sillä ei ole merkitystä, kuinka vanha olet ja kuinka pitkään kuulo-ongelmat ovat jo vaivanneet sinua. Silläkään ei ole merkitystä, onko kuulovajeesi vähäinen vai vakava. Ja vaikka lääkärisi olisi sanonnut sinulle, että olet tuomittu täyteen kuurouteen… Tiedä se, että 28 päivän kuluttua voit taas nauttia 100%:sen terävästä kuulosta. Ja ilman kuulolaitteen apua!

Tilaa nyt!

Miksi menettäisit tämän mahdollisuuden saada takaisin täydellinen kuulo?

 1. pääset eroon kohinasta ja vinkunasta, joita kuulolaite lähettää
 2. unohdat häpeän ja epämukavuuden, joita tunnet korvasta pilkistävän kuulolaitteen takia
 3. suojaudut tulehduksilta, joita korvassa pidettävä laite aiheuttaa
 4. kuulet kaiken ja kaikki koko ajan!
 5. säästät tuhansia euroja, kun et tuhlaa niitä tehottomaan kuulolaitteeseen, joka vaatii usein paristojen vaihtoa.

Multilan Active kuulemiseen: 28 päivän päästä kuulet kuiskauksenkin käyttämättä kuulolaitetta

Tilaa nyt!

SILLÄ ON 98% TEHOKKUUS KUULOSOLUJEN UUDISTAMISESSA

ENNEN
Kuolleet kuulosolut eivät pysty vastaanottamaan ääniä oikealla tavalla

JÄLKEEN
Uudistuneet kuulosolut – 100% kuulokyky

Kaikki, jotka olivat jo tottuneet siihen, että sinun läsnäollessasi heidän on puhuttava äänekkäämmin, tulevat olemaan ihmeissään. Kuulethan nyt heidän hiljaisimmankin kuiskauksen jopa metelin yli!

 • KUISKAUKSEN YMMÄRTÄMISEN TAKUU
 • HELPPOKÄYTTÖISYYS
 • SANOJEN KUULEMINEN MELUSSA JA KAUEMPAA
 • SATOJEN EUROJEN SÄÄSTÖT
 • 100% TEHOKAS KUULO
 • ANTAA SUOJAN KUULON VAURIOITUMISEN JATKUMISELTA

Kolminkertaisen tyytyväisyyden takuu

 1. Alkuperäisyyden takuu – makromolekyyliseen kuuriin Multilan Active New on sisällytetty vahvimmat kuuloa uudistavat aineet. Sen teho kuulosolujen uudistamisessa on todistettu kliinisin testein. Se on ainoa näin innovatiivinen kooste. Sen takia voit olla varma siitä, että saat alkuperäisen tuotteen, joka on saatavilla vain tämän sivuston välityksellä.
 2. Laadun takuu – makromolekyylisen hydrogeelikaavan Multilan Active New kehittyneen tuotantoprosessin vuoksi se täyttää korkeimmat laadun vaatimukset. Terveyden ja hyvinvoinnin kannalta aktiivisten aineiden pitoisuus on valittu siten, että hoito on täysin turvallista. Kaikki tämä siksi, että sen vaikutukset w 100% vastaisivat odotuksiasi.
 3. Tyytyväisyystakuu – lukuiset laboratorio- ja käyttäjäkokeet vahvistavat Multilan Active New korkeimman tehokkuuden. Näiden tulosten perusteella kuuri on saanut asiantuntijoiden tunnustuksia joka puolelta maailmaa. He suosittelevat sitä omille potilailleen. He ovat vakuuttuneita, että :n avulla saat 28:ssa päivässä takaisin ihanteellisen kuulon ja kuulet jälleen kaiken ympärilläsi – vaikka puhe olisi hiljaista ja epäselvää.

Multilan Active kuulemiseen: 28 päivän päästä kuulet kuiskauksenkin käyttämättä kuulolaitetta

Asiantuntijan mielipide

Tein 11 kuukautta intensiivisiä laboratoriokokeita. Testasin äidilläni erilaisia aktiiviaineiden yhdistelmiä. Haluan korostaa, että kaikki kokeilemani olivat 100% luonnollisia ja turvallisia elimistölle. Tieteellinen tietämykseni ja mukana myös onnea toivat nopeasti tuloksia – kehitin ainutlaatuisen makromolekyylisen ainekoosteen. Ilmoitin sen heti laajempiin tutkimuksiin. Sen 98%:sen tehokkuuden vahvistivat suurimmat tutkimuskeskukset Euroopassa ja USA:ssa! Jo testivaiheessa valmisteeni palautti luonnollisin menetelmin hyvän kuulon tuhansille vapaaehtoisille koehenkilölle.

Luonnolliset ainesosat saavat aikaan ihmeitä – riittää, että tiede kehittää niiden ihanteellisen yhdistelmän! Tämä oli tunnuslauseeni, joka johdatteli minua kuulon palauttavan kaavan kehittämistyön aikan. Kuuri sisältää ainoastaan luonnollisia, turvallisia ja huipputehokkaita ainesosia. Sijoitin ne kapseleiden muotoon, jotta jokainen voisi vaivatta suorittaa kuurin kotonaan. RRiittää, kun otetaan 1 kapseli kahdesti päivässä, voidaksemme sitten iloita päivä päivältä paranevasta kuulosta ja paluusta entiseen elämään!

prof. Henri Karjalainen

Arvostelut

Lapset lastentarhassa nauroivat lapsenlapsilleni sanoen, että “heidän isoäitinsä on kuuro” No, he olivat oikeassa… Kuulolaite häiritsi minua ja en pitänyt sen käyttämisestä. En tiennyt, mitä tehdä. Halusin olla iloinen ja eloisa isoäiti, ja olin vain huolissani ja surullinen siitä, etten kuule, mitä minun tyttärentytteni sanovat minulle. Onneksi sain tietää tästä hoidosta. Jos kerran tämä löytö oli ehdolla Best Hearing Customer Choice Award-palkinnolle, en epäröinyt. Ja aivan oikein! Ensimmäisestä sovelluksesta minusta tuntui paremmalta. Noin kuukauden jälkeen kuuloni palautui kokonaan . Tunnen olevani 10 vuotta nuorempi! Kiitos!

Katriina Korpelainen, 72 vuotta, Turku

On käsittämätöntä, että näinkin yksinkertainen menetelmä saa aikaan tällaisia ihmeitä. Nielaiset vain 2 kapselia päivässä, ja muutaman päivän kuluttua kuulosi palautuu. Uskomatonta. Niin minä kuin sisareni ja serkkuni olemme jo kokeilleet tätä. Suosittelen kaikille! Tämä tekee todellakin lopun kuulolaitteista.

Meri Vahvanen, 65 vuotta, Porvoo

Multilan Active New palautti kuuloni vajaassa 3 viikossa. Tuntemus oli kuin korvani yksinkertaisesti aukeaisivat. Vaimoni lakkasi lopulta narisemasta, että telkkari on liian kovalla ja että “en kuuntele häntä ollenkaan”!

Severi Marjasalo, 68 vuotta, Koria

Kuulo-ongelmani ilmestyivät jo kolmekymppisenä. Työskentelen myyjänä kaupassa eli minun on kuultava kaikki, mitä asiakkaat pyytävät. En halunut menettää työtäni ja sen takia aloin käyttämään inhottavaa kuulolaitetta. Se nolotti minua kauheasti. Ennen kaikkea siitä syystä, että minulla ei ole vielä partneria ja haluisin tavata jonkun. Alkuun en uskonut, että jotkut kapselit, jotka olivat kaiken lisäksi saatavilla näinkin edullisessa tarjouksessa, voisivat olla tehokkaita. Mutta vakuutuin omalla kohdallani, että tämä toimii. Sain takaisin hyvän kuuloni eikä minun tarvitse enään hävetä kuulolaitetta.

Anna Lindqvist, 42 vuotta, Rauma

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: