Mass Extreme: ainoa tällainen ravintolisä, jota tarvitset lihasten kasvattamiseen

Mass Extreme: ainoa tällainen ravintolisä, jota tarvitset lihasten kasvattamiseen

 1. Mass Extreme on nykyaikainen tuote lihasten kasvattamiseen,
 2. auttaa luomaan veistoksellisen vartalon nopeasti ja tehokkaasti,
 3. lisää energiaa ja mahdollistaa intensiivisemmän treenauksen,
 4. kaikille miehille jotka haluavat saada arvostusta osakseen,
 5. jokaiselle miehelle joka välittää voimasta ja vahvuudesta!

Mass Extreme on ainutlaatuinen yhdistelmä voimakkaasti vaikuttavia aineita, jotka lisäävät energiaa välittömästi. Vaikutukset ovat heti nähtävissä! Nostat enemmän kuntosalilla ja lihaksesi kasvavat nopeasti.

Tilaa nyt!

Katso Mass Extremen vaikutukset:

 • Lihasmassan kasvaminen jopa 96-prosenttisesti. Tunne olosi itsevarmemmaksi ja luo itsellesi sellainen keho, joka herättää muissa ihailua.
 • Kasvattaa voimia jopa 147-prosenttisesti. Tuotteen ansiosta saat haluamasi vaikutukset nopeammin ja pystyt toteuttamaan treenausohjelmasi lyhyemmässä ajassa.
 • 30 % enemmän voimia vielä intensiivisempään treenaukseen. Mistään muusta markkinoilla olevasta tuotteesta et saa sellaista “buustia” kuin Mass Extremestä.
 • 4 kertaa enemmän toistoja treenien aikana. Voit treenata pitempään, näkemättä suurempaa vaivaa, kuin luonnostaan

Mass Extreme: ainoa tällainen ravintolisä, jota tarvitset lihasten kasvattamiseen

Tilaa nyt!

Mass Extreme- tuotteen tehokkuus on todistettu Tampan yliopistossa Floridassa

Vuonna 2013 kyseiseen oppilaitoksen tiedemiehet saivat selville, että:

 1. Mass Extremessä käytetty fosfatidihappo stimuloi mTOR-kinaasia, joka säätelee lihasten kasvua,
 2. Mass Extremen ainesosat stimuloivat lihasten kasvua ja vaikuttavat myönteisesti niiden vahvuuteen ja kestävyyteen,
 3. tuote kasvattaa lihasmassaa n. 2,4 kilogramman verran jo muutaman kuukauden käytön jälkeen,
 4. tuote parantaa lihasten toimintaa ja helpottaa treenausohjelman toteuttamista.

Asiantuntijan mielipide

Mass Extreme on ehdottomasti lihasmassan rakentamisessa auttavien ravintolisien numero 1. Tuotteen vaikutuksen voi huomata jo ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien. Ainesosien asianmukainen koostumus takaa lihasmassan kasvun sekä jopa raskaimpien treenien suorittamiseen vaadittavat voimat!

Tomasz Kornalewski – Klassisen kehonrakennnuksen moninkertainen mitalisti

Mass Extremen tehokas koostumus

Mass Extreme koostumukseltaan ainutlaatuinen ja vaikutukseltaan voimakas ravintolisä. Sen tehokkuus perustuu seuraaviin ainesosiin:

 • Sarviapilan uute vahvistaa glykogeenisynteesiä lihassoluissa ja mahdollistaa ylimääräisten solujen kerääntymisen lihaksiin ja niiden tilavuuden kasvun
 • 4-amino-butaanihappo (GABA) kasvattaa luonnollisen kasvuhormonin erittymistä, lisää energiaa ja parantaa suorituskykyä luomalla energiaa poltetuista rasvoista
 • D-asparagiinihappo (DAA) on tunnettu aminohappo, joka vaikuttaa testosteronia kasvattavasti ja jonka ansiosta treenaus on helpompaa ja tehokkaampaa
 • Fosfatidihappo (PA) aiheuttaa solujen kasvun ja stimulaation avulla lihasten tilavuuden kasvun
 • 5-deoksi-adenosyylikobalamiini tehokas ainesosa, joka kasvattaa lihaksia harjoitusten ja fyysisen toiminnan aikana
 • Maca-juuren uute kasvattaa energiatasoa sekä vahvistaa kehon fyysistä kestävyyttä

Yllä mainittujen ainesosien lisäksi Mass Extreme sisältää joitakin aktiivisia lisäaineita, jotka vaikuttavat tehokkaasti. Tarkista itse ja muuta ulkonäköäsi!

Mass Extreme: ainoa tällainen ravintolisä, jota tarvitset lihasten kasvattamiseen

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on Mass Extreme?
Mass Extreme on nykyaikainen ravintolisä, joka auttaa lihasmassan kasvattamisessa.

 

Millaisia tuloksia saan käyttämällä Mass Extremeä säännöllisesti?
Mass Extremen avulla voit kasvattaa lihasmassaa jopa 96-prosenttisesti.

 

Miten Mass Extremeä nautitaan?
Valmistaja suosittelee 2 kapselin ottamista päivässä, mieluiten 30 minuuttia ennen ateriaa ja vesilasilla huuhdeltuna.

 

Kenelle Mass Extreme – tuote on tarkoitettu?
Mass Extreme on valmistettu kaikille niille, jotka haluavat kasvattaa lihasmassaansa nopeasti ja näyttävästi, parantaa energiatasoaan ja treenata pidempään ja intensiivisemmin.

Arvostelut

Treenasin neljästi viikossa, ja kahden kuukauden kuluttua kehoni ei ollut juurikaan muuttunut. Laihduin vain sen sijaan, että lihakseni olisivat kasvaneet. Enhän minä sitä halunnut! Halusin olla suurikokoisempi, täyteen pumpatumman oloinen, enkä jokin laiheliini, josta kukaan ei välitä… Kehoni oli tarkoitus herättää ihailua kulmillani, pubissa, missä sitten vain olinkin, minun piti tuntea oloni voimakkaaksi. Mutta lopulta sitten saavutin XXXL-koon. Tämä tapahtui Mass Extremen ansiosta. Tämä tuote todellakin toimii!

ADAM

Mass Extremeä suositteli minulle kaverini kuntosalilta. En ollut vakuuttunut, sillä aiemmin olin joutunut pettymään tiettyihin suosittuihin tuotteisiin, mutta keskusteltuani lihaksikkaampien poikien kanssa tulin siihen tulokseen, että tuotteen käyttämisessä olisi järkeä. Kun tekee paljon harjoituksia, apuvälineenä täytyy olla tuote, joka auttaa lihasmassan kasvattamisessa. Sen takia päätin kokeilla Mass Extremeä. Ja se olikin täysosuma! Vain muutaman viikon kuluttua tuotteen käytön aloittamisesta huomasin lihasmassani kasvaneen merkittävästi. Suosittelen tuotetta varauksetta.

DANIEL

Toista yhtä tehokasta ravintolisää lihasten kasvattamiseen ei olekaan kuin Mass Extreme! Nämä kapselit ovat kerta kaikkiaan ilmiömäisiä! Ne toimivat loistavasti ja, mikä tärkeintä, tuottavat tuloksia, jotka ovat nähtävissä jo lyhyen ajan kuluttua! Jos haluat näyttää oikealta mieheltä, tuote on sinulle oikea valinta! Iästäni huolimatta onnistuin rakentamaan niillä itselleni näyttävän kehon, ottaen vielä huomioon senkin, miten paljon ylipainoa minulla oli vielä 5 kuukautta sitten. Säännölliset vierailut kuntosalilla ja Mass Extremen käyttö tekivät tehtävänsä.

FABIAN

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: