Knee Active Plus: polven vakauttaja magneettikentän teknologialla

Knee Active Plus: polven vakauttaja magneettikentän teknologialla

4 -viikkoinen kuuri polvien uudistamiseen

 • Poistaa kivun 17 minuutissa
 • uudistaa täysin nivelet
 • estää vaivojen palaamisen tulevaisuudessa
Tilaa nyt!

Vaivaako rasittava polvikipu?

Vaivaako sietämätön kipu, turvotus tai polven tunnottomuus elämääsi?Onko sinun luovuttava päivittäisistä toiminnoista? Polviisi liittyvät ongelmat voivat viedä Sinulta elämänilon. Zürichin sovelletun ortopedian laitoksen tekemät selvitykset osoittavat, että vuoteen 2022 mennessä yli 40-vuotiaista 68%: lla tulee olemaan ongelmia polvinivelten kanssa.

Polviamme tuhoavat: ruokavalio, jossa on vähän ravintoaineita, ilmansaasteet, lämpötilan muutokset, ylipaino, istuva elämäntapa, stressi. Vahinko voi syntyä mekaanisella, bakteriologisella tai degeneratiivisella taustalla. Se on pelottavaa, mutta voit välttää sen!

Valitettavasti hyvin usein ongelman syyn löytäminen on hyvin vaikea tai jopa mahdotonta. Siksi paras tapa palauttaa toimivat polvet on hoito, joka vahvistaa niveliä kaikilla tasoilla. Tällaisen hoidon tarjoaa Knee Active Plus.

Knee Active Plus: polven vakauttaja magneettikentän teknologialla

Tilaa nyt!

Onko sinulla näitä polvien ongelmien oireita?

 • rajoitettu liikkuvuus
 • kipu
 • nivelten jäykkyys
 • turvotus
 • puutuminen
 • ihon punoitus

Ratkaisu näihin ongelmiin on yksi ainutlaatuinen mekaaninen laite: polvenvakauttaja, Knee Active Plus joka toimii magneettikenttäteknologialla. Knee Active Plus: ssä on kokonaista 10 nykyaikaista magneettipolarisaattoria. Jokainen niistä kehittää jopa 500 gaussin voimakkuisen säteilytehon, , jonka avulla kipu kirjaimellisesti tuhotaan, kudoksen uusiutuminen herätetään solutasolla ja polville palautetaan 100% niiden nuoruus ja toimintakunto.

 

Tämä tarkoittaa, että käyttäen kuuriin ja valmistetta Knee Active Plus voit alle 30 päivässä:

 1. voit päästä täysin eroon polvikivuista
 2. voit poistaa nivelen turvotuksen ja jäykkyyden
 3. palauttaa kuntosi25 -vuotiaan tasolle ja alkaa tanssia kuin ennenvanhaan!

Veikö polvien kipu sinulta ilon puutarhatöistä tai kävelyistä? Etkö kykene kävelemään portaissa ja jopa lähikaupassa käynti on kidutusta?

Pian voit tanssia, juosta ja jopa kiipeillä vuorilla!

Knee Active Plus suojaa ja udelleenrakentaa

 • nivelpussin
 • nivelsiteet
 • nivelruston
 • synoviaalikalvon
 • ristisiteen
 • nivelkierukan
 • polvilumpion

Asiantuntijat suosittelevat Knee Active Plus

Knee Active Plus: polven vakauttaja magneettikentän teknologialla

“Sain tietää Knee Active Plus valmisteesta ystävältäni, maailmankuululta nivelsairausten asiantuntijalta Zurichista (Sveitsi). Hän sanoi, että se on kaikkein nopein ja tehokkain menetelmä nivelten uudistukseen, jonka tiede on löytänyt tähän mennessä.

Magneettikentän käyttöä nivelten hoidossa voidaan verrata penisilliinin löytämiseen. Olen itse nähnyt, kuinka potilaat, jotka kirjaimellisesti voihkivat kivusta vain muutaman askeleen ottaessaan, olivat jo 4 viikon kuluttua Knee Active Plussaaneet toimintakykynsä 100%:sesti takaisin. Mies, joka liikkui kainalosauvoin, tuli vain 19 päivän kuluttua vastaanotolleni polkupyörällä kiittämään minua ja itki ilosta.

Tämä on mahdollista Knee Active Plus : ssä käytetyn magneettikenttäteknologian ansiosta, joka on erittäin voimakas, mutta silti 100% turvallinen elimistölle. Tämä on ainoa tiedossani oleva nivelenvakauttaja, joka ei ainoastaan paranna oireita, vaan ennen kaikkea poistaa polvinivelrappeumien aiheuttajat. Olen vakuuttunut siitä, että se voi olla jopa tehokkaampi kuin leikkaus (joka voi aiheuttaa komplikaatioita)”

“Suosittelen Knee Active Plus jopa vakavien polvivaurioiden hoidossa”

Petteri Kallio, ortopedian ja reumatologian, asiantuntija

Miten Knee Active Plus toimii ?

Kestävä, erikoiskehitetty valmistusmateriaali tukee täydellisesti niveltä, minkä ansiosta se keventää polven kuormitusta ja mahdollistaa sen uudistamisen.

Kehittynyt, 500 gaussin voimakkuinen magneettikenttäteknologia panee liikkeelle kudosten automaattisen itseuudistamisen solutasolla.

Hypoallergeeninen, hengittävä kangas yhdessä magneettikentän kanssa ylläpitää optimaalista kehon lämpötilaa kaikissa olosuhteissa, mikä lisäksi nopeuttaa nivelen regeneroitumista.

Tutustu menestystarinoihin

“Työskentelen apteekissa – seisomatyössä. Siispä, kun polviongelmani alkoivat, ajattelin, että elämäni oli tuhoutunut!” Kipu ei antanut minun nousta sängystä … Tyttökaveri töistä suositteli Knee Active Plus:tä minulle. Se oli todellinen ihme! Palauduin 100%: sesti työkykyiseksi.”

Jenna Rovaniemeltä, 57 vuotta

“Laitoin paikalleen tämän outon siteen ja tunsin heti polvissani miellyttävää kihelmöintiä. Noin neljännestunnin kuluttua kipu alkoi kadota! Ajattelin, että se ei ole mahdollista, mutta niin vain tapahtui, että kipu väheni päivä päivältä! Näiden ihanien magneettien ansiosta tunnen olevani 30 vuotta nuorempi! ”

Marketta Porista, 69 vuotta

“Polkupyöräkolarin jälkeen polveni olivat pahassa kunnossa. Lääkärit eivät antaneet minulle toivoa paluusta enää normaaliin täyteen kuntoon. Mutta he olivat väärässä! Knee Active Plus kirjaimellisesti nosti minut seisaalleen vain 28 päivässä! Jälleen voin taas tehdä pyöräretkiä, koska polvikivusta ei ole jälkeäkään”.

Kari Lappeenrannasta, 48 vuotta

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: