Biomanix teho: jäykkä ja pysyvä erektio!

Biomanix teho: jäykkä ja pysyvä erektio!

 • Jäykkä ja pysyvä erektio
 • Siemensyöksyn hallinta
 • Naisen tehokas tyydyttäminen
Tilaa nyt!

9 miestä 10 kärsii Heikosta erektiosta!

Biomanix teho: jäykkä ja pysyvä erektio!

 • Epäterveellinen ravinto
 • Liiallinen stressi
 • Työväsymys
 • Huonot elämäntavat
 • Vähäinen liikunta
 • Epävarmuus

BIOMANIX – erinomainen tuote unohtumattomaan seksiin

Biomanix teho: jäykkä ja pysyvä erektio!

 1. Ainoastaan luonnonperäisiä ja turvallisia aineksia
 2. Voidaan nauttia alkoholin ja lääkkeiden kanssa
 3. Sertifioitu, laboratorioissa testattu
 4. Auttaa kaikenikäisiä sekä kaikkiin häiriötilanteisiin
 5. Vasta-aiheita ja sivuvaikutuksia ei ole
 6. Sopii kotikäyttöön ilman reseptia
Tilaa nyt!

Ammatillinen mielipide

Vasilij Petrovits,
Seksologi, 23 vuotta työkokemusta

Aikaisemmin lääkäreiden vastaanotoissa ei melkein ollut miehiä, joilla oli erektiohäiriöitä. Nyt tilanne on muuttunut ja kabinettien edessä on jonoja. Ensiksi, häiriöitä on nyt enemmän, mutta toiseksi miehet ovat rehellisempiä ja rohkeimpia.

 

Nyt ei ole hävettävää, jos haluat auttaa itseäsi kaikin keinoin. Se on normaalia ja huomattavasti parempaa, kuin vain seurata masentuneena miehekkyyden kuihtumista. Älä usko kavereita tai aikuiselokuvien näyttelijöitä, jotka kertovat seksuaalisista saavutuksistaan.

 

Tämä on todennäköisesti muu kuin luonnollinen kyky, esimerkiksi Biomanix kapseleiden nauttimisen seuraus. Jotkut käyttävät niitä ainoastaan ennen yhdyntää, jotkut käyttävät niitä säännöllisesti. Niistä ei ole mitään haittaa joka tapauksessa, vaan hyvä vaikutus on näkyvissä ja tuntuu erittäin mukavalta!

Palautteet BIOMANIX

Oleg, 42 v.

Suostuin kokeisiin, vaikkei oikein uskonut tuloksiin. Olin jo tottunut elämään ilman seksiä. Avioeron jälkeen minulla ei enää ketään ollut. Tulos oli ihmeellinen! Paljon kiitoksia näille tutkijoille!! Huomasin joitakin parannuksia koeajan kuluessa (kolmannella viikolla). Sitten vielä parin viikon jälkeen kokeen jälkeen tulos oli jo näkyvä. Katsokaa penistäni – millaisena se oli, ja mikä se on nyt!

Nikolai, 25 v.

Osallistumiseni Biomanix kapseleiden testauksiin oli iloksi sekä minulle että tutkijoille. Ryhmässämme minun lisäksi oli vielä noin viisi nuorta miestä. Meillä oli parhaat tulokset – täysi erektion palautus 1,5 viikossa kun taas ukeilla se kesti noin kuukauden. Onpas se totta, että kapselit ovat todella tehokkaat. Tilasin itselleni muutaman pakkauksen.

Jevgeni Pavlovits, 62 v.

Osallistumisesta testeihin maksettiin aika hyvin ja siksi suostuin. Jos olisin tiennyt, että tulos on niin hyvä, itse maksaisin järjestäjille! Se on uskomatonta. Housuissa on kokonainen kivimoukari. Tutustuin tyttöihin ja olipa kuumaa sängyssä. Nuoruudessakaan ei ollut niin hyvin. Erinomaiset kapselit. Ihmettelen vain, että tiedeala on niin pitkälle kehittynyt!

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: