Bigger Man peniksen suurentamiseen: 28 päivän päästä peniksesi tulee olemaan ainakin 6 cm pitempi!

Bigger Man peniksen suurentamiseen: 28 päivän päästä peniksesi tulee olemaan ainakin 6 cm pitempi!

 • pidentää penistäsi vähintään 6 cm – luonnollisesti ja terveydelle turvallisesti,
 • paksuntaa sitä 63% ja antaa naisellesi 5 orgasmia peräkkäin,
 • saada kivikovan erektion, joka kerta kun haluat seksiä,
 • ylläpitää voimakkaan erektion pitkään – milloin ja missä ikinä haluat,
 • lisätä libidoa ja testosteronitasoa, minkä ansiosta saat enemmän energiaa ja kestävyyttä sängyssä…
Tilaa nyt!

Tästä syystä menetelmäni on erinomainen vaihtoehto tehottomille peniksen laajennuslaitteille:

 • pääset eroon riskistä vahingoittaa peniksen verisuonia, siemensyöksyongelmista ja peruuttamattomasta impotenssista, jotka uhkaavat renkaita ja laajentimia käyttäviä miehiä,
 • unohdat häpeän ja vaivautuneisuuden, joita tunnet joutuessasi näyttämään kumppanillesi keinotekoisen erektion, joka kestää vain hetken,
 • saat takaisin mielihyvän, pitkästä, villistä ja sponttaanista seksistä,
 • saat kivikovia erektioita, jotka johtavat suureen huippuun.
 • säästät rahaa sen sijaan, että tuhlattaisit ne tehottomiin laitteisiin, jotka rikkoutuvat ja joita on vaihdettava usein.

Heidän peniksensä pitenevät ainakin 6 cm ja niiden ympärysmitta tulee kasvamaan ainakin 63%!

Bigger Man peniksen suurentamiseen: 28 päivän päästä peniksesi tulee olemaan ainakin 6 cm pitempi!

 1. 100% SEKSUAALINEN SUORITYSKYKY
 2. TESTOSTERONITASON KASVU JA EREKTION KESTON PITENEMINEN
 3. TAKUU PENIKSEN PYSYVÄSTÄ SUURENEMISESTA
 4. HELPPOKÄYTTÖINEN
 5. PAISUVAISKUDOKSEN KASVU VÄHINTÄÄN 71,4%
 6. RAHAN SÄÄSTÖ
Tilaa nyt!

Kolminkertaisen tyytyväisyyden takuu

 • Alkuperäisyystakuu – makromolekyylikuuriin Bigger man on sisällytetty uusin teknologia, joka perustuu erittäin tehokkaisiin mekaanisiin tekijöihin, jotka vaikuttavat peniksen paisuvaiskudokseen. Sen tehokkuus paisuvaiskudoksen suurentamisessa maksimaaliseen geneettiseen kokoonsa on vahvistettu kliinisin testein. Tämä on ainoa näinkin innovatiivinen menetelmä. Siksi voit olla varma, että sinulle saapuu alkuperäinen tuote, joka on saatavana vain tämän verkkosivuston kautta.
 • Laatutakuu – laitteen pitkälle kehitetyn valmistusprosessin ansiosta Bigger man täyttää korkeimmatkin laatustandardit. Terveytesi ja hyvinvointisi vuoksi teknologia on kehitetty juuri niin, että kuuri on täysin turvallinen. Kaikki tämä, jotta sen vaikutukset vastaisivat 100%: sti odotuksiasi.
 • Tyytyväisyystakuu – lukuisat laboratoriotutkimukset ja kuluttajatestit vahvistavat Bigger man-kuurin korkeimman tehokkuuden. Näiden tulosten perusteella kuuri on saanut tunnustusta lukuisilta asiantuntijoilta ympäri maailmaa, jotka suosittelevat sitä asiakkailleen. He ovat vakuuttuneita siitä, että 28 päivässä suurennat penistäsi 6,4 cm ja alat kokea pitkiä ja kovia erektioita – silloin kun haluat.

Suurenna penis 28 päivässä Bigger man:llä – nopeasti, helposti ja vähin kustannuksin

Bigger Man peniksen suurentamiseen: 28 päivän päästä peniksesi tulee olemaan ainakin 6 cm pitempi!

Yhdysvaltalaiset ja japanilaiset suuret farmasiakonsernit kirjaimellisesti taistelevat makromolekyylikuurini patentista. Kun myyn sen, kuuri tulee olemaan saatavilla kaikkialla maailmassa, mutta se tulee varmasti olemaan silloin myös erittäin kallis.

Ennen kuin tämä tapahtuu, päätin jakaa sen ensin Suomessa, osallistumisesta etuklubiin – lisärahoituksella, 54% halvemmalla. Kaikki tämä, voidakseni auttaa mahdollisimman montaa miestä tässä upeassa maassa.

Siksi kannustan sinua käyttämään hyväksesi tätä tilaisuutta! Tilaus etuklubissa on yksinkertaista. Sinun ei tarvitse lähettää rahaa verkossa tai maksaa kortilla saadaksesi Bigger man. Täytä vain lomake 2 minuutissa ja muutaman päivän kuluttua saat paketin, jonka maksat kätevästi kuriirille tai postinkantajalle.

Kiitos, ajastasi, jonka olet viettänyt viestini lukemisen. Toivotan sinulle paljon onnea uudessa elämässäsi. Tiedän, että sinua odottaa monta intohimoista lemmenseikkailua, koska 28 päivän kuluttua sinulla tulee olemaan penis, josta olet aina unelmoinut!

Arviota

Minulla ei toki ollut ongelmaa hyvin pienen peniksen kanssa, koska Jumala antoi minulle sitä 18,2 cm pituudelta. Mutta miksi minun pitäisi tyytyä tähän pituuteen? Olin suorastaan järkyttynyt siitä, että penikseni kasvoi niin nopeasti. 23,4 cm on todellinen hirviö. Jos haluaisin, voisin näytellä pornofilmeissä. Se tuskin mahtuu housuihin, mutta naiset rakastavat sitä.

Pertti, 39 v. Turku

Haluan aina varmistaa, saanko todella sitä mistä maksoin. Siksi dokumentoin hoidon vaikutuksia päivittäin. Ensimmäisenä päivänä penikseni kasvoi 1,4 cm. Viikon jälkeen minulla oli 2,1 cm enemmän, ja 14 päivän kuluttua iloitsin ylimääräisistä 4,3 cm. Eli yhteensä: 6,6 cm pituutta 30 päivässä. Sitä ei voinut kommentoida kuin yhdellä tavalla: WOW!

Tommi, 45 v. Tampere

Jo lukioajoista lähtien kaverit nauroivat uimahallilla pienelle pippelilleni. Kompleksieni takia viettelyritykseni päättyivät aina täydelliseen epäonnistumiseen. Olin hermostunut ja pelkäsin, että tulisin hylätyksi 12,2 cm penikseni takia. Bigger man ei ole ainoastaan kuuri peniksen nopeaan isontamiseen, vaan se myös hävittää miehen kompleksit lopullisesti. Minulla oli aikaisemmin erektiossa 12,3 cm. Nyt se on levossa 13,1 cm pitkä!

Tauno 32 v. Lieksa

Vielä muutama viikko sitten aloin tuntea oloni todella huonoksi. Bigger man -valmistetta ehdotti minulle luotettava ystävä. 4 viikkoa riitti, että palauttaisin itseluottamukseni sängyssä. Minun kukko on niin suuri, että naiset pystyvät tuskin pitämään sitä suussani, ja minulla on aina halua ja voimaa tekemään sitä enemmän. 19,3 cm penis tekee heihin vaikutuksen!

Mikko, 48 v. Orimattila

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: