African Mango painon lasku: tehokkaan ruokavalion salaisuus

African Mango painon lasku: tehokkaan ruokavalion salaisuus

African Mango on ravintolisä, joka sisältää jopa 600 mg puhdasta afrikkalaisen mangon uutetta! Se kertoo valmisteen korkeasta tehokkuudesta muihin laihdutusvalmisteisiin verrattuna.

 • perustuu afrikkalaisen mangon Irvingia Gabonensis siementen luonnolliseen uutteeseen
 • polttaa rasvakudosta tehokkaasti ja auttaa poistamaan kehosta haitallisia toksiineja
 • heikentää ruokahalua ja vähentää kolesterolitasoa
 • afrikkalaisessa mangossa on runsaasti kuitua, jonka ansiosta se helpottaa ruoansulatusta
Tilaa nyt!

AFRIKKALAISESSA MANGO-HEDELMÄSSÄ PIILEVÄ TEHOKKAAN RUOKAVALION SALAISUUS

African Mango on ratkaisu henkilöille, jotka ovat pettyneet laihdutuskuureihin, jotka eivät ole tuoneet heille haluttuja tuloksia. Se on valmiste, joka auttaa turvallisella tavalla polttamaan ylimääräistä rasvakuitua sekä saavuttamaan ja säilyttämään henkilölle sopivan ruumiinpainon.

 

Valmiste perustuu vitamiini- ja kivennäisainerunsaaseeen afrikkalaiseen mangoon. Tämän hedelmän siemenet sisätävät suuren määrän kuitua, joka antaa meille kylläisyyden tunteen pitemmäksi aikaa ja vähentää ruokahalua huomattavasti. African Mango – tuotteen koostumukseen kuuluu myös voimakas antioksidantti Irvingia Gabonensis, joka auttaa laihduttamisessa ja rasvakuidun polttamisessa. Lisäksi energianhallinnasta vastaavan leptiinin harmonisoinnin ansiosta African Mango auttaa poikkeuksellisen tehokkaasti halutunlaisen vartalon saavuttamisessa. Se on jo pitkään ollut vahva kilpailija tunnetuille laihdutusvalmisteille, jotka sisältävät Acai-marjan uutetta.

 

Afrikkalaisen mangon monista eduista on syytä korostaa sen arvokasta vaikutusta kolesterolitason laskemiseen. Hedelmä ehkäisee myös tulehduksia. Lisäksi se varmistaa C-reaktiivisen proteiinin ja aniponektiinin asianmukaisen tason ja sääntelee glukoositasoa veressä ja auttaa pääsemään toksiineista eroon. Tällä tavoin African Mango vaikuttaa myönteisesti koko kehon kuntoon.

 

Luonnollisiin ainesosiin perustuvasta ja mitään täyte- tai haitta-aineita sisältämättömästä valmisteesta on tullut ravintolisämarkkinoiden hitti! African Mango on valmistettu Iso-Britanniassa GMP-standardien mukaisesti.

African Mango painon lasku: tehokkaan ruokavalion salaisuus

Tilaa nyt!

TUTKIMUSTEN VAHVISTAMA RASVAKUDOKSEN VÄHENTÄMINEN

Afrikkalaista mangoa koskevat kliiniset tutkimukset Yaounden yliopistossa (Kamerunissa) vuonna 2005 vahvistivat African Mango -tuotteen tehokkuuden!

Tutkimuksessa kiinnitettiin huomiota Irviginia Gabonensisin (afrikkalaisen mangon sisältämän antioksidantin) vaikutukseen ruumiin kokonaispainon pudotuksessa. Tutkimukset tehtiin 40 henkilöllä. Kokeen 28 osanottajaa sai 1,05 grammaa afrikkalaisen mangon uutetta, kolme kertaa vuorokaudessa. Lopuille 12 henkilölle annettiin placebo-tuotetta. Tutkimukset kestivät 4 viikkoa. Tämän ajanjakson jälkeen afrikkalaista mangoa saaneet henkilöt vähensivät ruumiinpainoaan jopa 5,26 %! Sen sijaan placeboa saaneet henkilöt pudottivat ruumiinpainoaan ainoastaan 1,26%.

African Mango on testattu ja poikkeuksellisen tehokas tapa päästä eroon liikakiloista. Tämä kehollesi turvallinen ravintolisä ei ainoastaan vähennä rasvakuituasi vaan auttaa sinua myös saavuttamaan haluamasi vartalon!

Haluatko päästä kerralla eroon turhista liikakiloista ja kiusallisista vatsarenkaista? Nyt se on mahdollista – African Mangon avulla!

KÄYTTÖOHJE

Nautitaan 1–2 kapselia päivittäin aterian yhteydessä. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

MIKÄ EROTTAA AFRICAN MANGO -TUOTTEEN MUISTA RAVINTOLISISTÄ?

African Mango -ravintolisä perustuu poikkeukselliseen, lähinnä Kamerunissa kasvavaan hedelmään – afrikkalaiseen mangoon. Mango-hedelmät sisältävät runsaasti arvokkaita vitamiineja:

 • C- ja E-antioksidanttivitamiinit,
 • B6- ja K-vitamiinit,
 • B-ryhmän vitamiinit,
 • polyfenolit,
 • A-provitamiinit,
 • karotenoidit, kalium,
 • kupari,
 • 17 aminohappoa,
 • 3-omegahappo i 6-monityydyttämättömät rasvahapot.

Tästä jalosta hedelmästä on olemassa monenlaisia muunnoksia, mutta laihduttamisessa auttavaa aktiivista uutetta saadaan Länsi-Afrikan sademetsissä kasvavan afrikkalaisen mangon kivistä. African MangoAfrikkalaisen mangon arvokkain ainesosa ovat arvokkaat siement, joita Afrikan asukkaat kutsuvat ”Dikka-pähkinöiksi”. Niistä saadaan kuuluisaa uutetta, joka polyfenolien, kivennäisaineiden ja vitamiinien yhdistelmän ansiosta vaikuttaa erittäin positiivisesti hormonitoimintaan.

African Mango painon lasku: tehokkaan ruokavalion salaisuus

Afrikkalaisen mangon kivistä saatu uute (Irvingia Gabonensis) vaikuttaa tiedemiesten mukaan huomattavvan myönteisesti aineenvaihduntaan ja sillä on seuraavat vaikutukset:

 1. haitallisten toksiinien poistaminen kehosta,
 2. veren kolesterolitason vähentäminen,
 3. ruokahalun rajoittaminen,
 4. rasvakuidun polttaminen ja sen tuotantoprosessin keskeyttäminen.

ASIAKKAIDEN MIELIPITEITÄ AFRICAN MANGO -TUOTTEESTA

Haluan kiittää African Mango -tuotteen valmistajaa näin erinomaisen laihdutusvalmisteen luomisesta. Se todellakin toimii! Olen onnellinen ja 7 kg kevyempi! Jos haluatte todella tehokkaan valmisteen, valitkaa African Mango, tulokset ovat nähtävissä jo ensimmäisten viikkojen jälkeen!

Anna – Helsinki

African Mango on ehdottomasti suosikkini! Olen jo pitkään taistellut ”liikakilojen” kanssa. Vihdoinkin voin päästä niistä eroon joutumatta kokeilemaan tiukkoja dieettejä. Kiitos, että olet olemassa, African Mango!

Eeva – Espoo

Kuukauden kuluessa pääsin eroon vatsarenkaista, joiden kanssa olet taistellut jo kauan! Nyt voin käyttää ylpeänä bikiniä uimarannalla, ilman komplekseja ja joutumatta turvautumaan tilaviin t-paitoihin. African Mangon ansiosta olen vihdoin saavuttanut litteän mahan ja haaveilemani vartalon. Suosittelen!

Ritva – Tampere

African Mangoa suositteli minulle siskoni, joka asuu ja työskentelee Englannissa. Kun hän tuli Puolaan joululomalle 3 kuukauden jälkeen, hän oli aivan erinäköinen. Hän oli laihduttanut useita kiloja ja oli täynnä tarmoa. Tästä hän saattoi kiittää African Mango -ravintolisää, jota oli käyttänyt jo jonkin aikaa. Päätin seurata siskoni jalanjäljissä ja näen jo nyt häkellyttävät tulokset!

Tuula – Vantaa

Tilaa nyt!

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: